ŽIVOG GA JE POJEO

Pustolov Bear Grylls otkrio je neobičan detalj iz susreta s princem Georgeom: 'Bila je privilegija budućem kralju dati njegovog prvog mrava'

10.11.2021 u 17:05

Bionic
Reading

Susret Bear Gryllsa s princem Georgeom dogodio se u kolovozu 2019. godine, a pustolov je gostujući u utorak u emisiji Good Morning Britain otkrio kako se nasljednik britanske krune tom prilikom pokazao kao hrabar dječak koji se ne boji isprobati nešto novo

Britanski je pustolov princa Georgea nazvao malim herojem, jer mu nije bio problem pojesti živog mrava.

Dogodilo se to na regati King's Cup na otoku Wightu, kada je Georgeova baka Carole Middleton pozvala Gryllsa da upozna mladog princa, velikog Gryllsovog obožavatelja.

Grylls je objasnio kako mu nije namjera bila toga dana poticati princa Georgea do pojede mrava, ali da se jednostavno dogodio taj trenutak u kojem nije mogao odoljeti.

'I tako dok smo čavrljali, a on je bio dolje, rijeka mrava prošla je preko njegovih nogu. I on i ja smo ih gledali, a kad me pogledao onim začuđenim razrogačenim očima, rekao sam: 'Hajde, moramo pojesti jednog'. Odgovorio mi je 'oh, stvarno' pa smo ih pojeli', rekao je Grylls.

  • +12
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: THE DUCHESS OF CAMBRIDGE / AFP / Profimedia

'Bila je privilegija budućem kralju dati njegovog prvog mrava. Oči su mu zasvijetlile kao i svima koji se vani u divljini suoče s nekoliko strahova i svladaju ih, što je odlično za njega', rekao je Grylls i dodao: 'Kakav mali junak'.

Grylls je toga dana pobijedio u regati, a tijekom ceremonije dodjele nagrada nije propustio spomenuti veliku prekretnicu u preživljavanju princa Georgea.

'Princ George, tvoj prvi mrav kojega si danas pojeo... To je sjajan trenutak. Bravo za tebe', rekao je Grylls izazvavši smijeh Kate Middleton i princa Williama.