ovo nije odmor iz snova

Prvo je sve oduševila, ali onda i zabrinula: Nevena Rendeli Vejzović na odmoru je završila u bolnici

23.01.2023 u 19:20

Bionic
Reading

Nevena Rendeli Vejzović uživa u suncu tropskih krajeva gdje provodi lijep obiteljski odmor sa suprugom, kćerima i dvjema bakama. Idila putovanja u egzotične krajeve ubrzo je završila onako kako se simpatična Nevena nije nadala. Zajedno sa suprugom otrovala se hranom, zbog čega je morala posjetiti bolnicu

Nevena Rendeli Vejzović zamijenila je zagrebački mokri asfalt lijepim plažama Zanzibara. Lijepe fotografije iz Zanzibara učinile su ljubomornima mnoge, a majka tri djevojčice našalila se kako je uspjela uslikati i fotku na plaži dok su dječica u džungli. Ipak, sunčana idila nije trajala dugo jer je Nevena uskoro objavila i sliku iz bolnice.

Fotografija koju je televizijska urednica i uspješna poduzetnica objavila zabrinula je mnoge njezine pratitelje. Nakon što je objavila nekoliko videa iz džungle gdje je obitelj Rendeli Vejzović uživala u druženju s majmunčićima, Nevena je objavila fotografiju koja prikazuje interijer bolničke ambulante u Zanzibaru u kojoj Nevena prima infuziju.

Nakon što je zabrinula pratitelje, oglasila se selfijem s plaže gdje je smirila javnost te objasnila kako se ne radi ni o čem ozbiljnom, već o nepredvidivim okolnostima putovanja u egzotične krajeve. 'Ljudi sve je ok, malo proljev, malo temp, infuzija i ko nova sam. to je sve dio avanture, neke stvari ne možeš predvidjeti niti spriječiti. Važno da su cure ok!', napisala je Nevena.

O avanturama u Zanzibaru rado obavještava i svoje pratitelje, kamerom je zabilježila mnogo prekrasnih trenutaka, uživala u ispijanju soka kokosa, ali onda je otkrila da su i ona i suprug završili s temperaturama i trovanjem hrane. Pozitivna strana putovanja je da su djeca oduševljena majmunčićima koje su vidjele u turi džunglom.

Popularno lice s TV ekrana već nekoliko dana uživa u zanzibarskoj avanturi, gdje je otputovala sa suprugom Makom Vejzovićem, kćerima Leom, Marom i Vitom, a pridružile su im se i dvije bake. I dok u Zanzibaru uživa u nevjerojatnim pješčanim plažama i tropskim krajolicima, nedavno je uživala i u posve drugačijem krajoliku. Donedavno je bila na skijanju u mjestu Monte Lussari, u blizini talijanskog grada Tervisia.

  • +3
Nevena Rendeli Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX