HAKUNA MATATA

Dok u Hrvatskoj padaju bijele pahulje, Nevena Rendeli Vejzović sa svojim djevojčicama uživa u suncu, moru i pijesku

21.01.2023 u 09:20

Bionic
Reading

Sa svojim djevojčicama Marom, Leom i Vitom, suprugom Makom Vejzovićem, ali i mamom, nekadašnja televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović otputovala je na idiličnu destinaciju - u Zanzibar

Nakon što je sa Vitom, Mare i Leom uživala u snježnim radostima, 'odradivši' skijanje u malom selu Monte Lussari na gotovo 2000 metara iznad talijanskog Tervisia, nekadašnja televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović odlučila se na popriličan izazov.

Spakirala je kofere za svoju peteročlanu obitelj i uputila se na daleki put avionom skroz do Zanzibara. I dok se mnogi s jednim malim djetetom ne usuđuju otputovati tako daleko, Nevena je krenula sa svoje tri djevojčice - petogodišnjim blizankama Leom i Mare i četverogodišnjom Vitom.

U avion su osim njih ukrcali se i njezin suprug Mak Vejzović, ali i mama Marica, koja je Neveni najveća podrška upravo oko odgoja i čuvanja djevojčica. S njima su na putu i njihovi dobri prijatelji Vinko i Sanela Filipić sa svojim sinčićem.

A upravo su s bračnim parom Filipićem, ali bez djece, prošle godine Nevena i Mak uživali u ljepotama Meksika. Ovoga su puta ipak odlučili otići obiteljski, a koliko će to biti izazovno, doznat ćemo u narednim danima.

  • +3
Nevena Rendeli Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Za sada, dok u Hrvatskoj padaju bijele pahulje, Nevena Rendeli Vejzović na svom Instagram profilu objavljuje bajkovite prizore zanzibarskih pješčanih plaža, koje su najviše oduševile upravo najmlađe.