službeno je

Prva zajednička fotografija Gorana Ivaniševića i Nives Čanović

30.03.2017 u 16:32

Bionic
Reading

Nakon mjeseci skrivanja, napokon je službeno - bivši tenisač i radijska voditeljica fotografijom iz Miamija potvrdili su da su sretni i zaljubljeni. Ljubavni par trenutačno uživa u Americi, na ATP-u u Miamiju jer je Goran Ivanišević trener tenisača Tomasa Berdycha, a svaki slobodan trenutak provodi s djevojkom

Otkako su započeli vezu, Goran Ivanišević i Nives Čanović dobro su pazili da ih se ne fotografira zajedno. No slučajno ili ne, supruga tenisača Tomasa Berdycha Ester na Instagramu je objavila fotografiju veselog društva iz Miamija. Ondje se održava ATP turnir na kojem je i Goran Ivanišević u ulozi Berdycheva trenera.

TB Team 💪🏻 @tomasberdych @zule_as @ivan_golubicek @nivessimpson #goran

A post shared by Ester Berdych Satorova (@esterberdychsatorova) on

Na objavljenoj fotografiji nalaze se Berdych i njegova supruga, ali i Goran koji svoju djevojku Nives drži nježno za ramena. 

O vezi proslavljenog tenisača i radijske voditeljice počelo se šuškati krajem listopada prošle godine, a Novu godinu proveli su upravo s Berdychem i njegovom suprugom u Dohi. Tada je Nives na Instagramu objavila fotografiju na kojoj leži na plaži ispred luksuznog hotela, a koju je snimio Goran koji se tek nazire na desnom rubu fotografije.

Stooo vise smijeha i osmijeha zelim vam u Novoj #lastdayof2016 #justsmile #happynewyear #2017hitme

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on