PREKLAPANJE TERMINA

Prijenos utakmice između Hrvatske i Mađarske neće biti na Novoj TV, doznali smo zašto

22.03.2019 u 10:33

Bionic
Reading

Hrvatsku reprezentaciju nakon pobjede nad Azerbajdžanom već u nedjelju u Budimpešti čeka utakmica s Mađarskom. Televizijska prava za distribuciju sadržaja povezanih s Europskim prvenstvom ima Nova TV, koja je sinoć prenosila utakmicu s Azerbajdžanom, no utakmica koja slijedi neće se moći gledati na istom kanalu, a doznali smo zašto

Prijenos nedjeljne utakmice bit će na kanalu Doma TV, drugom kanalu iste televizije na kojem se u pravilu vrte zabavni sadržaji, a na Novoj TV će se u isto vrijeme prikazivati repriza novog showa 'Ljepotice i genijalci'.

'Utakmica Mađarska - Hrvatska emitirat će se na Doma-a TV-u, specijaliziranom kanalu s nacionalnom pokrivenošću koji je dostupan svim televizijskim gledateljima; iz razloga što se utakmica preklapa s terminom središnje informativne emisije: Dnevnik Nove TV', izjavila je za tportal voditeljica PR-a i korporativnih komunikacija Nove TV Ivona Devčić Ivičić.

Drugi okršaj Hrvatske u kvalifikacijama za EURO na rasporedu je u 18 sati. Uvodna emisija počet će u 17.30, nakon filma 'Spašavanje vojnika Ryana'.