Christie Brinkley

Poznata manekenka napunit će 70. godina, a koliko biste joj vi dali?

30.01.2024 u 13:37

Bionic
Reading

Podijeljena su mišljenja oko izgleda Amerikanke koja je tijekom osamdesetih bila jedna od najatraktivnijih dama na svijetu. Dok jedni tvrde da stari prirodno i prekrasno, drugi joj zamjeraju tretmane kojima se podvrgnula

O izgledu manekenke Christie Brinkley na vrhuncu njezine karijere ne mora se puno pričati jer činjenica da je krasila čak tri uzastopne naslovnice časopisa 'Sports Illustrated Swimsuit Issues', no ova Amerikanka i danas izgleda očaravajuće! I to na samom pragu 70-e!

Prekrasna plavuša čak četrdesetak godina nakon kultnih naslovnica iz 1979., 1980. i 1981. izgleda jednako prekrasno, a za People je otkrila smetaju li je bore.

'Želim prihvatiti određene bore. To je način na koji se približavam starenju. Ponekad kad ljudi ostare i pretjeraju, mogu izgledati voštano i - ne znam koja je riječ - očuvano ili tako nešto. Želim da mi se malo života vidi na licu, znaš?', rekla je Brinkley komentirajući zlokobne komentare na račun njezinog izgleda.

Naime, jedan je njezin selfie pokrenuo lavinu komentara o njezinim borama, no 69-godišnja manekenka svjesna svojih godina pokazala je da je takvo što ne uzrujava. Međutim, njezini su selfiji vrlo često ispeglani raznim filterima zbog čega se pravo stanje rijetko kad vidi.

Bore smijalice ne predstavljaju joj nikakav problem, no priznala je da jedanput godišnje dobije injekciju za izglađivanje drugih bora oko usta. Međutim, ovih joj je dana ugodnije pustiti bore. Sa svojim fokusom na zdravlje kože, dvaput godišnje radi tretmane za obnavljanje kože kao pomoć kod ranijih oštećenja od sunca.

'Mislim da je 70 godina vrlo slično 50-ima jer je to vrijeme kada gledate i unatrag i unaprijed. Kao i kod navršenih 50 godina, stalan marš do 70. imao je određenu težinu', dodaje Brinkley.

  • +2
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Robert Landau / Zuma Press / Profimedia