SVE JE IZNENADILA

Povratak na 'staro': Tihana Lazović pokazala drastičnu promjenu imidža

17.06.2021 u 22:05

Bionic
Reading

Jedna od najboljih glumica mlađe generacije dulje vrijeme bila je plavuša, a sada sada se odlučila osvježiti svoj look. Opet se vratila na crvenu boju kose

'Da postam sliku kose crvene dok još kose imam', opisala je zadarska glumica fotografiju koju je pokazala fanovima nakon promjene. S takvom nijansom zadnji put je se moglo vidjeti u siječnju kad je snimala film u Italiji.

Glumica je svojedobno za Slobodnu Dalmaciju otkrila kakva je njezina prirodna boja kose. 'Neka smeđa, sad je malo plava. Pa crna. Kad imam tri dana istu frizuru, poludim. Najbolje na ćelavo, pa mijenjati perike, bar bih bila uredna', rekla je tada.

Glumica čiji se novi film ‘Zora’ počeo prikazivati u kinima nedavno je proslavila 30. rođendan i to na jednom salašu, uz prijatelje, romski bend i ples na stolu do ranih jutarnjih sati.

'Crna strana ovog posla je ako mlad postigneš veliki uspjeh i poletiš. Meni se događa suprotno. Nakon red carpeta i 'slikavanja', jedva čekam odjenuti trenirku i leći na kauč. Bitan mi je moj privatni život i ljudi u mom životu. Najvažnije je ostati svoj, a objema nogama na zemlji. To je uspjeh i to je odlika svakog 'velikog' čovjeka. Mene nikada nisu fascinirali red carpeti i fotoaparati. To je lijepo, ali to traje 10 minuta. Radije bih snimala film nego radila frizuru pet sati', izjavila je svodjedobno za Glas Slavonije.