nije im dosadno

Tihana Lazović i njezin dečko imaju super način za ubiti vrijeme

13.11.2020 u 19:00

Bionic
Reading

Svijet u kojem živimo svakoga dana postaje sve više i više okrenut virtualnoj i digitalnoj domeni, mnogi su i dalje većim dijelom zatvoreni u svojim kućama. Glumica i njezin osam godina stariji partner našli su zanimljivu zanimaciju - slažu puzzle

Puzzle mnogi povezuju s bezbrižnim danima djetinjstva, popodnevima u vrtiću, no slagalice nisu rezervirane samo za djecu. Smirujuć hobi kojim se savršeno jednostavno može baviti iz sigurnosti svog doma, prihvatila je i zadarska glumica Tihana Lazović.

'Oklen krenit', kratko je u svom duhovitom stilu komentirala fotografiju kojom je na Instagramu pokazala kako se ona i njezin dragi, beogradski glumac Branislav Trifunović spremaju početi slagati puzzle. Neki su duhovito komentirali: 'od brijanja' aludirajući na bradu koju je glumac pustio, drugi su joj savjetovali da prvo krene slagati rubove. Glumica je u objavi naznačila da se trenutno nalaze u Beogradu.

Inače, prije mjesec dana pala je prva klapa nove domaće dramske serije 'Područje bez signala' redatelja Dalibora Matanića, a početkom prosinca trebalo bi biti završeno svih šest planiranih epizoda serije u kojoj jednu od glavnih uloga pored Renea Bitorajaca, Krešimira Mikića, Jovane Stojiljković ima i Tihana Lazović.