SRODNE DUŠE

Posljednji oproštaj Sandre Bullock od voljenog muškarca

22.08.2023 u 09:31

Bionic
Reading

Glumica se prije dva tjedna suočila s tragičnim gubitkom partnera koji je više godina skrivao svoju bolest, a na Bullock je sada da se oprosti od njega i organizira mu ispraćaj

Od 2015. godine glumica Sandra Bullock ljubila je fotografa Bryana Randalla. Proslavljeni fotograf i glumica svoju ljubav nikad nisu ozakonili brakom, no dijelili su svakodnevicu koju su odlučili držati dalje od očiju javnosti. Svoju privatnost čuvali su i kada je Randallu dijagnosticiran ALS, no vijesti o njegovom preranom odlasku odjeknule su svijetom.

Prema riječima glumice Octavije Spencer, Sandra Bullock njegovim je odlaskom izgubila svoju srodnu dušu te je ovo vrlo teško razdoblje za nju.

Navodno će se Bullock uputiti na Bahame kako bi prosula njegov pepeo na mjestu koje je obilježilo njihove živote: 'Mjesto je bilo tako posebno za njih oboje. Zauzeli su cijeli otok kako bi mogli biti ono što jesu. Bilo je to mjesto na kojem su dijelili neke od svojih najsretnijih trenutaka sa svojom djecom i prijateljima. Tamo bi provodili tjedne. Ima puno razloga i smisla da se ovdje oprašta od njega.'

Bahami su mjesto na kojem je par odlučio proslaviti svoju ljubav, a tamo su održali i neformalnu ceremoniju na kojoj su razmijenili zavjete pred obitelji. Iako izmjena zavjeta nije bila zakonita, oni su djeci željeli pokazati da je njihov odnos vječan.

  • +2
Sandra Bullock i Bryan Randall Izvor: Profimedia / Autor: FIA PICTURES / FIA / Profimedia

Glumica je prije otprilike godinu dana uzela pauzu od Hollywooda kako bi se posvetila obitelji, a svoju je karijeru stavila na stranu iz očitih razloga.

Njezina samostalna pojavljivanja u javnosti često su tumačena kao problemi u odnosu, no sada je jasno da je njezin partner bio u lošem stanju te ga zbog toga nismo viđali.