American Crime Story

Pogledajte trailer napete krimi serije o ubojstvu Giannija Versacea

16.11.2017 u 12:28

Bionic
Reading

Trailer za drugu sezonu američke televizijske serije zasnovane na stvarnim zločinima najavljuje ulazak u svijet mode i donosi priču o ubojstvu talijanskog modnog dizajnera Giannija Versacea

Redatelj je Ryan Murphy, a Versaceovog ubojicu Andrewa Cunanana, koji je slavnog dizajnera ustrijelio na stepenicama njegove vile u Miamiju 1997., glumi tridesetogodišnji američki glumac Darren Criss.

Cunanan se na početku trailera doima kao normalan mladić u dvadesetim godinama, no vrlo brzo policijska scena prikazuje ga u zastrašujućem svjetlu, otkrivajući da je u svom ubilačkom pohodu iza sebe ostavio tijela četiri muškarca.

Pored njegovih ubojitih planova, trailer nam otkriva i glamur koji je pratio Versaceov život i karijeru.

'Ovaj svijet je za mene izgubljen, a ipak, vas je gospodine Versace ovaj svijet učinio zvijezdom. Niste bolji od mene, mi smo jednaki. Jedina je razlika u tome što ste vi imali sreće', otkriva motive svog jezovitog nauma Cunanan.

Donatellu Versace, koja je nastavila voditi modnu kuću nakon bratovog ubojstva, glumi plavuša Penelope Cruz.

  • +4
Plavuša Penelope Cruz u ulozi Donatele Versace Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bio je kreator i bio je genij', govori o pokojnom bratu Donatella i dodaje: 'Neću dopustiti tom čovjeku, niti bilo kome drugome, da ubije moga brata dvaput'.

''American Crime Story: Ubojstvo Giannija Versacea'' premijerno će biti prokazana 17. siječnja u programu televizijske mreže FX.

Autor: Youtube

Niti 20 godina nakon odlaska slavnog modnog dizajnera nije jasno je li o ubojstvo bilo planirano ili je Versace bio slučajna žrtva. Nedavno se na tu temu oglasio i 58-godišnji Antonio D'Amico, Versaceov partner koji je s legendarnim dizajnerom bio u vezi 15 godina.

'Tisuće pretpostavki je izneseno, ali bez imalo istine', rekao je D'Amico s kojim se autori serije nisu konzultirali ni prije ni tijekom snimanja.

U seriji će ga glumiti Ricky Martin, dok će se u ulozi slavnog modnog dizajnera moći vidjeti Edgara Ramireza.