glamurozno izdanje

Pogledajte raskošnu vjenčanicu Serene Williams u kojoj je uplovila u bračnu luku

20.11.2017 u 10:15

Bionic
Reading

Nakon dvije godine veze jedna od najboljih tenisačica svijeta Serena Williams stala je pred oltar sa svojim odabranikom Alexisom Ohanianom. Glamurozno slavlje održano je u New Orleansu i okupilo je brojna poznata lica, a pogledajte kakvu je vjenčanicu izabrala mladenka za svoj najvažniji dan

Samo dva mjeseca nakon što je rodila djevojčicu Alexis Olympiju Ohanian Jr. jedna od najboljih tenisačica svih vremena Serena Williams ozakonila je dvogodišnju vezu sa suosnivačem društvene mreže Reddit Alexisom Ohanianom.

Par je na svoje glamurozno vjenčanje pozvao mnoštvo celebrityja, koji su s mladencima slavili u New Orleansu. Nakon što su procurile fotografije uzvanika koji su se odazvali na ovu pomno isplaniranu ceremoniju u javnost su izašle i prve fotografije sretnog para. 

Objavu dijeli HSN (@hsn)

  • +18
Vjenčanje Serene Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Serena je za svoj najvažniji dan odabrala veliku bijelu vjenčanicu srcolikog dekoltea i bez ramena, dok se u donjem dijelu širila, zbog čega je izgledala poput princeze.

Dodatnu dozu glamura dao joj je nježnobijeli plašt kojim je u crkvi pokrila gola ramena. 

Bajkovitu zajedničku fotografiju novopečenih supružnika, koji pritom u naručju drže dvomjesečnu kćerkicu, objavila je na Instagramu Tina Knowles, majka pop dive Beyonce.

Nakon što je zablistala u raskošnoj vjenčanici i izrekla zavjete svom voljenom Alexisu tenisačica se presvukla u kratku bijelu haljinu s resicama i dubokim dekolteom, u kojoj je plesala do ranih jutarnjih sati. 

#serenawilliams in #alexandermcqueen for her wedding 👍🏼or👎🏼?

Objavu dijeli The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia)

Za razliku od ostalih vjenčanja slavnih osoba, Serenino i Alexisovo se razlikovalo po tome što je slavlje, barem dio večeri, održano na samim ulicama New Orleansa uz tipičnu glazbu tamošnjih glazbenika, zbog čega je promet neko vrijeme bio zatvoren za građane. Nakon veselog slavlja na ulicama dotjerano mnoštvo preselilo se u restoran Meril.