WOW!

Pogledajte kako je uz pomoć tisuća i tisuća lampica Jamie Foxx stvorio božićnu čaroliju

08.12.2023 u 11:42

Bionic
Reading

Holivudski glumac Jamie Foxx, koji je nedavno prvi puta javno progovorio o svemu što mu se događalo proteklih mjeseci, zaluđen je Božićem i ukrašavanjem, čemu svjedoče ove fotografije, ali i njegovi susjedi

Nakon svega što je prošao proteklih mjeseci, holivudski glumac Jamie Foxx odlučio je naredni period provesti u sreći i veselju. Da ga je u potpunosti obuzela božićna čarolija može se vidjeti po fotografijama njegove 10.5 milijuna dolara vrijedne vile u Kaliforniji koja, kada padne mrak, vjerojatno se vidi i iz svemira.

Razlog više nego jasan - tisuće i tisuće lampica postavljenih po kući, dvorištu i drveću, ali i ostali šareni, božićni ukrasi ispričali su pravu božićnu priču, a za potpun dojam tu je i veliki svjetleći snjegović, kao i Djed Božićnjak postavljen na fontanu.

  • +3
Kuća Jamieja Foxxa Izvor: Profimedia / Autor: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz sve to čak je i pločnik ispred kuće posuo nečime što je izgledalo poput crvenog tepiha, dok je unutrašnje staklene stijene prekrio crvenim zavjesama.

55-godišnji oskarovac u ponedjeljak je primio nagradu Vanguard, na dodjeli Critics Choice Association nagrada za film i televiziju za svoja postignuća. Njegovo pojavljivanje bilo je iznenađenje za sve, budući da se dolazak do samog kraja držao u strogoj tajnosti.

Tijekom govora nije mogao suspregnuti suze prisjećajući se posljednjih mjeseci i svega što je zbog zdravstvenih problema prošao, i dalje ne otkrivajući što mu se uistinu dogodilo, no dao je do znanja da u trenucima nije mogao ni hodati.