U ISTIM PROBLEMIMA

Jamie Foxx i Axl Rose optuženi za seksualno zlostavljanje

23.11.2023 u 08:33

Bionic
Reading

Iako su se oba slučaja navodno dogodila davno, pa je manekenka optužila glazbenika Axla Rosea da ju je zlostavljao 1989. godine, dok je glumac Jamie Foxx isto navodno počinio 2015. godine, obje žene tek su sada bile spremne sa svime izaći u javnost

Nove, teške optužbe stižu iz svijeta bogatih i slavnih, pa je tako u samo nekoliko sati razmaka za seksualno zlostavljanje prvo optužen pjevač grupe Guns N' Roses, Axl Rose, a potom i holivudski glumac Jamie Foxx.

Bivša manekenka Sheila Kennedy podigla je tužbu protiv Axla Rosea u kojoj tvrdi da ju je 1989. godine zlostavljao u hotelskoj sobi u New Yorku. Indenpendent je došao u posjed sudskih spisa, u kojima Sheila tvrti kako je glazbenika upoznala u noćnom klubu, nakon čega ju je on pozvao da otiđe s njim u hotelsku sobu.

Tamo je, prema njezinim navodima, frontmen Guns N' Rosesa častio goste kokainom i alkoholom, a ona se potom zatekla u njegovoj spavaćoj sobi gdje je Axl Rose započeo agresivan seks s drugom manekenkom. Nakon što je izašla iz sobe, čula je bacanje predmeta i Rosea kako vrišti na djevojku i tjera je van iz sobe, nakon čega je prišao njoj i gurnuo je na pod.

POPUT OCA

Sin legendarnog Jacka Nicholsona i lijepa Portugalka uživali u noćnom izlasku

Pogledaj galeriju

Potom je, kaže, zgrabio je za kosu i odvukao do svoje spavaće sobe gdje joj je na krevetu vezao ruke na leđima. Kaže kako ju je glazbenik tretirao kao vlasništvo koje koristi isključivo za svoje seksualno zadovoljstvo.

A samo nekoliko sati kasnije, doznalo se za još jednu tužbu predanu, baš kao i u slučaju Axla Rosea, na sudu u New Yorku. U njoj je za seksualni napad optužen glumac Jamie Foxx, a taj se incident navodno dogodio 2015. u jednom popularnom njujorškom restoranu.

NE GUBI VRIJEME

Provod uz dvije seksi plavuše: Evo kako Jamie Foxx liječi rane nakon prekida

Pogledaj galeriju

Identitet osobe koja je podigla tužbu za sada nije otkriven javnosti, a sve se odvilo nakon što je uočila glumca u restoranu i pitala ga za fotografiju. U tužbi stoji kako je Jamie Foxx bio vidno pijan te joj je počeo govoriti kako ima tijelo supermodela, nakon čega ju je povukao za ruku i odveo u stražnji dio restorana.

Tamo joj je, kaže, dirao grudi, a ona se pokušala odmaknuti od njega. Primijetila je i kako su glumčev tjelohranitelj i ostali gosti vidjeli što se dogodilo, no pravili su se kao da se ništa ne događa. Spasila ju je prijateljica, koja im je prišla, nakon čega se Jamie Foxx maknuo.

Obje žene tvrde da su 'pretrpjele bol, patnju i emocionalni stres', te traže novčanu naknadu.