održava vedri duh

Pogledajte kako je preslatki sinčić Ivane Miličević raznježio njezine fanove

31.03.2020 u 15:16

Bionic
Reading

Američka glumica hrvatskih korijena dane provodi kao i svi, u izolaciji svog doma u Irskoj. Oduševila je obožavatelje preslatkom video snimkom na kojoj je glavni lik njezin sinčić Phoenix kojeg je rodila 2018.

Na snimci koju je pokazala, vidi se video komunikacija preko mobitela s Ivaninim roditeljima Damirom i Tonkom Miličević koja na hrvatskom govori kako je 'Slika postala loša'. Vidi se i čuje kako njezin tata svira gitaru, a sinčić Phoenix uz njega pokušava svirati ksilofon. Cijela obitelj je, očito, vrlo talentirana za glazbu.

Glumičini roditelji imaju restoran na Beverly Hillsu, a njezin brat Tomo Miličević jedan je od članova benda 30 seconds to Mars, u kojem svira i Jared Leto.

View this post on Instagram

Great place to welcome New Year

A post shared by Tonka Milicevic (@tonkamilicevic) on

Ivana je prije dvije godine izgubila brata Filipa koji je imao srčanu aneurizmu. I on je odlično svirao gitaru. Bratovu smrt glumica je vrlo teško podnijela, a izvuklo ju je to što je saznala da je u drugom stanju.

Podsjetimo, početkom devedesetih stigla je u Hollywood, gdje je 1996. imala manju ulogu u filmu 'Jerry Maguire', a zatim je glumila u filmovima 'Casino Royale' i 'Zapravo ljubav'. U serijalu 'Protuudar', koji se prošle godine snimao u Hrvatskoj, Ivana igra suprugu albanskog mafijaša kojeg glumi Goran Bogdan. Izjavila je da joj je bilo božanstveno napokon snimati u Hrvatskoj.

Pravilno pranje ruku