Bivša Bondova djevojka

Holivudska glumica hrvatskih korijena: 'Pitam se jesmo li testirali koronavirus protiv šljivovice'

17.03.2020 u 11:14

Bionic
Reading

I Ivana Miličević se oglasila na Instagramu, ali ne dijeli savjete nego se zafrkava oko pandemije koja trenutno vlada. Snimila je nekoliko simpatičnih videa koji su, vjerujemo, nasmijali mnoge njezine pratitelje

'Zatvorena sam u Dublinu. Očito, svi bismo trebali biti, no pitam se jesmo li testirali koronavirus protiv šljivovice', ispričala je dobro raspoložena glumica u video snimci i pokazala još cijeli 'arsenal' rakija od šljive. Kako joj je suprug Paddy Hogan iz Irske, Ivana Miličević već neko vrijeme živi ondje.

Hrvatica koja je svjetsku slavu stekla ulogom u filmu 'Casino Royale', glavna je junjakinja nove serije 'Protuudar', (koja se može gledati na HBO-u u sklopu MAXtv-a) u kojoj glumi s Goranom Bogdanom, a koji glumi njezina muža Edona.

Podsjetimo, zvijezda popularne američke serije 'Banshee' s obitelji je emigrirala u Ameriku kad joj je bilo samo pet godina, a glumom se počela baviti odmah nakon završetka srednje škole, kad je dobila i američko državljanstvo. Premda je odrasla u SAD-u, gotovo svake godine posjeti obitelj u Zagrebu, a snimanje serije u domovini njezinih roditelja prilika je za nju da se nešto dulje vremena zadrži u Hrvatskoj.

'Volim otići u park Maksimir, kao mala voljela sam ići do kazališta (HNK, op.a.), do katedrale koja doista uvijek izgleda sjajno, a vidim da je i dalje renoviraju, što rade otkada pamtim. Jasno je da bih rado opet ovdje radila, kada ponovo počnem rado bih da ta snimanja budu u Europi pa da budem u mogućnosti i više vremena provoditi u Zagrebu. Jasno da volim otići na mora, Dubrovnik obožavam, no ono što posebno volim jest kuća bake mojeg rođaka u Zagorju', izjavila je za Večernji list.

Pravilno pranje ruku