DOBITNA KOMBINACIJA

Pogled koji izaziva zavist: Blanka Vlašić i dalje je u top formi i to zahvaljujući treninzima na savršenoj terasi

23.05.2022 u 17:25

Bionic
Reading

Iako se više profesionalno ne bavi atletikom, Blanka Vlašić i dalje pazi na svoje zdravlje, zbog čega redovito vježba da bi ostala u top formi, a sada je napokon dočekala i omiljeno doba godine kada se njezini treninzi 'sele' na terasu s pogledom na more i otoke

Svoj dom u Splitu Blanka Vlašić uredila je kako bi se u njemu osjećala najbolje, a dio prostrane terase, s nevjerojatnim pogledom, ostavila je kako bi imala dovoljno prostora za svoje dnevne treninge kojima ostaje u top formi. Sudeći po viđenom, riječ je o stanu na posljednjem katu, iz kojeg se pruža pogled na more, ali i okolne otoke.

Kako je napisala u jednoj od objava, njezina terasa trenutno se preuređuje, zbog čega se ispričala pratiteljima jer nije sve 'kako bi trebalo biti'.

Iako inače nije pretjerano aktivna na svom Instagram profilu, ovoga je puta svoje vjerne obožavatelje oduševila sa čak tri objave. U prvoj je riječ o tri snimke na kojima vježba na terasi i to ciljane vježbe za gluteus i ruke. Kako je opisala, sretna je jer je napokon stiglo doba godine kada može vježbati na svojoj terasi, a potom je sve podsjetila da je važno da ne zaborave nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom.

U drugoj objavi riječ je o fotografiji na kojoj je Blanka Vlašić snimljena s leđa na ogradi terase i gleda u daljinu, prema otocima, a uz koju je napisala kako je zahvalna što se može svako jutro probuditi i imati takav pogled.

Treća objava dio je njezine, kako je rekla, jutarnje rutine. Naravno, riječ je o treningu, a potom je napisala kako joj je terasa trenutno u radovima.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX