TRAŽI IM NOVI DOM

Plemenita gesta Mirka Filipovića ganula brojne pratitelje: Spasio promrzle psiće ostavljene uz cestu

02.01.2023 u 11:29

Bionic
Reading

Mirko Filipović poznat je kao veliki ljubitelj životinja te nije mogao ostati hladnokrvan na prizor dva odbačena šteneta uz cestu pored šume. Smjestio ih je u hotel te im sada traži novi dom

Mirko Filipović ganuo je svoje pratitelje na Facebooku objavom u kojoj traži dom preslatkim štencima.

Cro Cop je napisao kako je psiće pronašao uz cestu te je sada u potrazi za njihovim novim vlasnicima.

Promrzle štence držat će na toplom i sigurnom u hotelu za pse sve dok im ne pronađe novi dom.

Dragi ljudi, želim svima sretnu 2023!I želim da ove dvije cure koje sam maloprije pronašao bačene uz cestu u sred šume u...

Objavljuje Mirko CroCop FilipovicNedjelja, 1. siječnja 2023.

'Dragi ljudi, želim svima sretnu 2023. I želim da ove dvije cure koje sam maloprije pronašao bačene uz cestu usred šume u okolici Zagreba nađu svoj dom. Vozim se s prijateljem i uz cestu vidim dva psića. Koliko su dugo bile tamo i koliko automobila je prošlo pored njih, zaista ne znam, ali znam da ih nisam mogao ostaviti tamo jer dugo ne bi mogle preživjeti. Uzeo sam ih sa sobom, odveo kod svog prijatelja Roberta Kranjčeca, koji ima hotel za pse ALPHA DOG, gdje će biti smještene dok se ne udome. Obje su ženkice i stare su oko tri mjeseca tek. Kad sam ih stavio u auto, odmah su sretno zaspale i ni glasa nisu pustile!' napisao je Filipović na Facebooku.

  • +2
Mirko Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Proslavljeni MMA borac već je udomio nekoliko pasa i poznat je kao velik ljubitelj životinja.

Njegova plemenita gesta stoga nije došla kao iznenađenje, kao ni objava u kojoj se osvrnuo na čin osobe koja je psiće ostavila pored ceste.

'O ‘čovjeku’ koji ih se na ovakav način riješio nećemo trošiti riječi. Bitno je samo da se curama pronađe dom. Molim one su im voljni pružiti dom neka se jave u inbox. Pozdrav', zaključio je 48-godišnji Mirko s nadom da će psići uskoro pronaći svoj trajni dom.