PONOSNI TATA

Kakav otac, takav sin: Mirko Filipović ima dostojnog nasljednika

03.04.2018 u 13:42

Bionic
Reading

Prijatelji legendarnog hrvatskog MMA borca već su navikli na zgode i nezgode s kojima se Cro Cop na Facebooku obraća javnosti. Nerijetko podijeli i fotografije svojih potomaka, a kako se čini, Mirko Filipović obojici je uspio usaditi ljubav prema borilačkim sportovima

Već je poznato kako njegov stariji, 16-godišnji sin Ivan često trenira s njim. No očito je i mlađi, sedmogodišnji sin Filip krenuo tatinim i bratovim stopama.

'Cro Cop junior', pohvalio se Mirko Filipović pored snimke koju je objavio, a brojni komentari preplavili su Facebook hrvatskog borca. Sve napisano uglavnom je pozitivno. 'Bravo, dečko radi bolje vježbe od mnogih sportaša. Vrhunski odrađeno. Svaka čast, mnogi sportaši ne mogu ovako izvesti vježbu kao junior', 'Bravo, juniore', 'Ovaj mali će biti najbolji na svijetu, talent kao i otac', samo su neki od njih.

'Omogućit ću im vrhunsko školovanje, potporu u sportu ako se njime budu željeli baviti, no morat će izgraditi radne navike. U odnosu na svoje vršnjake, imaju sreću jer sam im obojici kupio stanove u centru Zagreba. Već sada su na njihovo ime tako da će imati lakši ulazak u zreli život i neće morati doživljavati traume s kreditima kakve, nažalost, danas doživljavaju mnogi ljudi. No kada dosegnu punoljetnost, sigurno im neću kupiti bijesan auto da bi se pokazivali, ali ću im zato omogućiti, ako to budu željeli, da studiraju na najboljim svjetskim fakultetima. Harvard ću im uvijek platiti, ali bijesan auto nikad. Njihova školarina neće imati limita, imat će moju podršku i za znanstvenu karijeru, no nikako im neću kao mnogi očevi kupovati bijesne automobile kompenzirajući tako vrijeme koje s njima nisu proveli. A upravo su to preduvjeti za ulazak u svijet droge i delinkventsko ponašanje. Sve ću učiniti da moja djeca znaju cijeniti svaku kunu, ali i da se ne bave tuđim životima, već da gledaju sebe, da drže do svoje riječi', izjavio je ranije Cro Cop.

Mirko Filipović Izvor: tportal.hr / Autor: Montaža: Davor Puklavec/PIXSELL // Reuters