NEOBIČNO IZDANJE

Petar Vlahov iznenadio novim imidžem: Odlučio se za irokezicu

03.02.2020 u 15:44

Bionic
Reading

Osim po dugoj i uspješnoj televizijskoj karijeri, oduvijek je pažnju privlačio svojim modernim stilom, atipičnim za medijsku scenu. Nerijetko smo ga znali vidjeti s izblajhanim pramenovima ili izbrijanom glavom, a posljednja promjena Petra Vlahova izazvala je posebnu pozornost gledateljstva

Uspješni Šibenčanin na početku svoje karijere rado je pozirao s otkopčanim košuljama, izjavljivao da ga je mama naučila kako treba koristiti samo dječje kreme za lice. Uz to je znao blajhati kosu, odlazio u solarij, depilirao torzo i pazuhe zbog čega su ga prozvali metroseksualcem. Sada se urednik i voditelj višesatne informativne emisije Studio 4 na Četvrtom programu HTV-a, opet zaželio promjene te je 'isfurao' novu irokez frizuru.

'Jednostavno, kraća frizura mi sada više odgovara i zato je nosim. Nisam se pritom poveo ni za kakvim trendovima, samo mi se u ovom razdoblju sviđa. Dosad nisu imali primjedbi na moj izgled, što očito govori u prilog tome da je ipak bitniji sadržaj od forme', izjavio je za Jutarnji list.

Podsjetimo, Petar Vlahov je iza njega je skoro 30 godina uspješne televizijske karijere. Radio je i na Novoj TV kao urednik i voditelj Dnevnika, a ostao je zapamćen i po talk showu 'Drugo lice'. Nakon povratka na javnu televiziju vodio je i uređivao informativne emisije 'Radni ručak' i 'Hrvatska uživo', 'In medias res' i mnoge druge.