beba phoenix

Paris Hilton ponosno predstavlja svog malenog sina: Ove fotografije sve su raznježile

23.02.2023 u 21:49

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno objavljeno kako je postala majkom, Paris Hilton odlučila je službeno svijetu predstaviti svoju bebu Phoenixa

Nasljednica lanca hotela, 42-godišnja Paris Hilton po prvi put je otkrila je lice svog novorođenog sina u nizu portretnih slika. Paris, koja je bebu sa suprugom Carterom Reumom dočekala preko surogat majke, na jednoj od objavljenih, preslatkih fotografija poljubila je glavu svog malenog sina.

Odjevena u bijeli, meki ogrtač s čipkastim rubom, savršene šminke i frizure, Paris je pozirala sa sinom u rukama kojeg je odjenula bijelo odjelce s plavim porubom i odgovarajuću kapicu. Druga objavljena fotografija prikazuje Phoenixa kako drijema na maminom ramenu, s licem usmjerenim prema kameri.

Ponosni tata Reum, također se pridružio na jednoj od fotografija, poljubivši suprugu u čelo dok je ona blaženo zatvarala oči.

'Toliko sam opsjednuta svojim malim anđelom i kad me pogleda u oči, jednostavno se rastopim', rekla je Hilton u intervjuu za Glamour UK. 'On je tako dobra beba,' dodala je. Progovorila je i o svojoj odluci da svoje surogat majčinstvo skriva od javnosti. ‘Osjećala sam da je moj život toliko javan da sam stvarno željela da ostane privatno' rekla je. 'Naravno, bilo je teško ne reći nikome, jer ovo je tako uzbudljivo vrijeme. Ali također sam voljela što sam mogla ovo podijeliti samo s Carterom.'

Nove fotografije objavljene su samo dan nakon što je Hilton otkrila jedinstveno ime svog sina. ‘Ime mog prekrasnog dječaka je Phoenix Barron Hilton Reum. I Carter i ja smo tako ponosni što mu možemo poželjeti dobrodošlicu na svijet,' rekla je u svom podcastu 'This Is Paris'. 'Imena svoje djece planirala sam godinama,' dodala je.

Paris je također objasnila značenje njegovog srednjeg imena, kojim je odala počast svom pokojnom djedu Barronu Hiltonu. 'Uvijek mi je bio mentor, toliko sam se ugledala na svog djeda, bili smo tako bliski i nedostaje mi svaki dan, tako da sam mu doista željela odati počast tako što ću imati njegovo ime u imenu mog prvog sina', rekla je.

  • +9
Paris Hilton Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia