još jedna radosna godina

Baby boom u 2023.: Znate li tko je sve dobio bebu

25.12.2023 u 08:02

Bionic
Reading

Godina 2023. bila je posebno radosna za one koji su tek postali roditelji ili čija je obitelj dobila novog člana. Prinove na sceni uvijek razvesele brojne obožavatelje, a veselja ove godine nije nedostajalo! U kućama Lane Jurčević i Ive Šulentić po prvi put čuju se dječji glasići, a iznenađenja godine definitivno su nam pripremili Robert De Niro i Al Pacino

Ova je godina bila radosno vrijeme za mnoge parove koji su se otisnuli na putovanje roditeljstva. Novopečeni roditelji doživjeli su neviđenu sreću primivši svoju novorođenčad u ruke po prvi put, stvarajući nezaboravne uspomene kojima su se neki i pohvalili na društvenim mrežama. Za obitelji koje već imaju djecu, dolazak novog djeteta donijelo je dodatni sloj sreće, a starija su braća i sestre dočekali najnovijeg člana stvarajući dublji osjećaj jedinstva i šireći krug ljubavi unutar obitelji.

Smijeh, ljubav i novootkrivena obiteljska dinamika učinili su ovu godinu nezaboravnim poglavljem u njihovim životima. Brojne su poznate osobe ove godine dočekale još jednog člana obitelji, a Instagram je nerijetko služio kao javni album dirljivih fotografija.

Prinove na domaćoj sceni

Poznati par Iris Cekuš i Pedro Soltz nakon kćeri Lare dočekali su još jednu djevojčicu koja je dobila ime Isabella Marie Soltz. Djevojčica velikih očiju i bujne crne kosice izvukla je nježnu stranu emotivnog Pedra koji je na Instagramu napisao: 'Isabella Marie Soltz je rođena 10/03/2023 u 03:14 sa 3 kg i 48 cm. Mama je prava lavica, a Isabella je toliko slatka da ne mogu ni opisati riječima. Osim kasnonoćnog iznenađenja, sve je teklo glatko i naša su srca puna ljubavi i zahvalnosti. Hoće li Bella biti sportašica, holivudska zvijezda, znanstvenica ili predsjednica Hrvatske još ne znamo...ali mi smo tu u potpunosti za nju. Svijet je danas bolje mjesto.'

Obitelj Anite Dujić od travnja je bogatija za još jednog člana pa je njezina preslatka kćerkica Lily postala starija sestra malenoj Elli Skye. Fotografijom dvije sestrice Anita je objavila rođenje mlađe kćeri, a njihove vesele avanture naša poznata manekenka rado dijeli sa svojom Instagram zajednicom.

Voditeljica Iva Šulentić u veljači je obznanila trudnoću u emisiji 'Kod nas doma', a sredinom lipnja rodila je u zagrebačkoj bolnici. Ime djevojčice još uvijek nije poznato, no Šulentić je nedavno objavila preslatku fotografiju uhvaćenog trenutka s kćerkicom.

U svibnju je rodila i Anđelka Prpić, srpska glumica poznata po seriji 'Andrija i Anđelka'. Svojoj je nasljednici nadjenula ime Čarna, po ulozi u seriji 'Žene sa Dedinja' koja ju je i proslavila.

Ivo Sanader je u srpnju dobio još jednu titulu, i to onu djeda! Njegova mlađa kći Bruna rodila je dječaka Rafaela u Engleskoj, gdje i živi sa svojim suprugom Vedranom Vukadinovićem, sinom bivšeg nogometaša Dragana Vukadinovića.

Dan nakon svog 35. rođendana, Doris Pinčić Guberović rodila je kćerkicu! Popularna voditeljica i menadžer Davor Guberović vjenčali su se u tajnosti početkom studenog prošle godine, a sada uživaju u prvim mjesecima najljepših zajedničkih izazova.

Doris Pinčić Guberović Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Krajem listopada rodio se dječačić imena Nicolás Valentin, prvorođenac ponosne majke Fani Stipković i Fernanda Hierra. Kako se naša Fani snalazi u prvim danima majčinstva pokazala je na Instagramu, a emotivne fotografije rado dijeli na Instagramu te priznaje da je potpuno zaljubljena u malenog.

Četrdesetdvogodišnja dizajnerica Aleksandra Dojčinović i njezin partner Tomislav Madžar dobili su prvo dijete sredinom studenog. Djevojčica je stigla kao kruna sedmogodišnje ljubavi koju su dugo skrivali od medija.

Nakon komplikacija koje je doživjela s prvom trudnoćom, za Lanu Jurčević i njezinog partnera Filipa Kratofila ova je godina dobila najljepši mogući kraj. U zagrebačkoj Petrovoj bolnici par je dočekao svoje prvo dijete.

'Moja najdraža bića na jednom mjestu. U zadnji tren smo napravili fotke za sebe jer nismo imali nijednu skoro trudničku sliku s obzirom na sve što smo prošli… Polako stavljamo ‘točku na i’ na ovaj period, jer počinje jedna nova etapa, jedan potpuno novi život', napisala je Lana na Instagramu.

Radosne su vijesti usrećile i strane zvijezde!

Ova je godina bila posebno emotivna i uzbudljiva za Paris Hilton i njezinog supruga Cartera Reuma. 'Već si neopisivo voljen', napisala je u siječnju Paris Hilton i sa svijetom podijelila vijest da je postala majka! Nakon godina borbe s potpomognutim oplodnjama, putem surogat majke na svijet je stigao sinčić Pheonix. Na Dan zahvalnosti fotografijom ružičastog kompletića otkrila je da je na svijet stigla i malena London.

Zanimljiva je godina i iza glazbenika Johna Legenda i njegove supruge Chrissy Teigen. Roditelji Lune i Milesa ove su godine postali roditelji i kćeri Esti Maxine i sina Wrena Alexandera Stephensa.

Početkom siječnja John Legend je na privatnom koncertu okupljenima otkrio da je Tiegen rodila djevojčicu Esti, a u lipnju par je potvrdio da je obitelj bogatija i za još jednog člana kojeg je rodila surogat-majka. Na Instagramu je Teigen objasnila kako je oduvijek željela četvero djece, ali zbog tragične situacije gubitka djeteta nije mislila da će moći ponovno zatrudnjeti. Ona i Legend na kraju su odlučili proći IVF proces kako bi na svijet donijeli još jedno dijete, a u međuvremenu su pronašli 'najnevjerojatnijeg, najsuosjećajnijeg' surogata.

Glumica Kaley Cuoco koja se proslavila ulogom Penny u seriji 'Teorija velikog praska' ove je godine postala majka djevojčice imena Matilda Carmine Richie. Objavivši na Instagramu neke od svojih prvih obiteljskih fotografija malenu djevojčicu je nazvala 'novim svjetlom svog života'.

Iako Ashley Olsen pokušava držati informacije o svom životu u tajnosti, u javnost je ipak isplivala vijest da je ovog srpnja postala majka. Ashley i njezin partner Louis Eisner u tajnosti su dočekali svoje prvo zajedničko dijete i dali mu ime Otto!

U srpnju se proširila i obitelj engleskog političara Borisa Johnsona koji je dobio osmo dijete! Godinu i pol dana nakon što je supruga Carrie Johnson rodila kćerkicu Romy, u obitelj je stigla još jedna beba - i to sinčić imena Frank Arthur Odysseus.

Obitelj Rihanne i A$AP Rockyja od kolovoza je brojnija za još jednog člana. U strogoj tajnosti Rihanna je na svijet donijela dječačića kojem su dali ime Riot Rose Mayers, što slijedi tradiciju imena na 'R' u obitelji.

U kolovozu točno na dan svog 32. rođendana majka je postala i sportska novinarka Diletta Leotta. Ona i partner Loris Karius malenoj su dali ime Aria, a emotivna je majka napisala: 'Danas sam se ponovno rodila kroz tebe. Dobro došla, Aria. Ti si najbolji dar koji smo mogli tražiti.'

Od svih radosnih iznenađenja, ove su nas godine ipak najviše iznenadile holivudske zvijezde Al Pacino i Robert De Niro!

U svibnju se Robert De Niro pohvalio i sedmim djetetom: 'Tako je kako je. U redu je. Mislim, ne dižem teške stvari. Tu sam, podržavam svoju djevojku, ali ona obavlja posao. I imamo pomoć, što je tako važno', otkrio je glumac kako se snalazi u očinstvu.

U lipnju su 83-godišnji holivudski glumac Al Pacino i njegova tadašnja djevojka Noor Alfallah dobili svoje prvo i jedino zajedničko dijete. Iako nije poznato puno detalja o njegovom rođenju, poznato je da maleni nosi ime Roman Pacino te da će mu otac mjesečno isplaćivati iznos veći od 30 tisuća dolara.

NERASKIDIVA VEZA

Holivudska kumstva: Jennifer Aniston, Spielberg i Cameron Diaz krsni su kumovi djeci svojih slavnih prijatelja

Pogledaj galeriju