lijepa sabina

Par koji su svi primijetili: Enis Bešlagić nije skidao pogled sa svoje zanosne supruge

29.07.2023 u 12:15

Bionic
Reading

Oboje u bijelom, dotjerani i zagrljeni, glumac Enis Bešlagić i njegova supruga Sabina nisu se odvajali jedno od drugoga na zabavi uoči glamuroznog dubrovačkog vjenčanja. A nitko od okupljenih, baš kao ni Enis, nije mogao skinuti pogled sa zanosne Sabine

Ovog vikenda jedan od najljepših gradova na obali kulisa je glamuroznog vjenčanja. U Dubrovniku ovog vikenda na vječnu ljubav zavjetovat će se košarkaš Jusuf i njegova zaručnica Emina Durić. Da jće biti riječ o glamuroznom događaju dala je naslutiti i glamurozna večera za uzvanike održana večer prije vjenčanja na terasi Umjetničke galerije Dubrovnik.

Brojni uzvanici, redom odjeveni u bijele stajlinge bili su atrakcija u gradu, a veliku pažnju privukla je lijepa Lejla Filipović, supruga jednog od naših najomiljenijih voditelja.

No, na zabavi nikome nije promaknuo još jedan par. Naklonost i zaljubljene poglede i osmijehe nisu skrivali Enis Bešlagić i njegova lijepa supruga Sabina. Oboje odjeveni u bijeli, sretni i zagrljeni, Sabina i Enis spremno su pozirali, a poznati glumac nije se odvajao od svoje supruge koja je izgleda fantastično u jednostavnoj, ali vrlo efektnoj midi haljini na preklop i duljim rukavima. Dojmljiv stajling Sabina je upotpunila sandala s vezicama i vrtoglavo visokim potpeticama te malom clutch torbicom.

  • +23
Uzvanici na okupljanju uoči vjenčanja Jusufa Nurkića Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat

Inače, Enis i Sabina poznaju se gotov čitav život, a uz ljubav veže ih čvrsto prijateljstvo. U dugom i sretnom braku dobili su dvoje djece, kćer Asju i sina Maka. Enis je u nedavnom intervju za tportal progovorio o svom braku i obiteljskom životu. Tada je rekao: 'Tajna uspjeha svakog braka je sloboda i da ne gušiš partnera, da svatko ima svoj život i mimo toga jer smo ga imali i prije nego što smo se uzeli. Svatko ima svoje vrijeme, a ono vrijeme kad ste zajedno da ga provedete kvalitetno i uživate u svakom tom poklonjenom trenutku. Svaki brak ima svoje probleme, lažu svi koji kažu da nije tako, ali kad je lijepo, ne volim se s tim hvaliti, a i kad je manje lijepo - ne volim to iznositi. Sve je uvijek dobro da ostane u kući i tajna je da te nema previše ni kući.'