'Ma pazi ti frajericu'

Ovo morate vidjeti: Tereza Kesovija 'nabacila' hudicu sa svojom fotografijom iz 1973.

20.12.2022 u 14:17

Bionic
Reading

Za potrebe Knjazove emisije svojedobno je postala 'pankerica', ali našu legendarnu pjevačicu gotovo nikad se u javnosti ne može vidjeti u opuštenim odjevnim kombinacijama, osobito onim sportskijim. Neumorna diva pokazala je svojim fanovima i jedno takvo

Splitska modna kreatorica Monika Sablić izbacila je seriju majica na kojima se nalaze domaći i svjetski poznati koje je fotografirao Jadran Lazić. Tako je na red došla i jedna s glazbenom divom Terezom Kesovijom koja je rado pozirala u svojoj.

Na hudici crvene boje nalazi se njezina fotografija snimljena 1973. godine. Tere, kako je odmilja zovu mnogi, svoju je već testirala, kako je napisala 'na unutarnjimi i vanjskim temperaturama', a pratitelji na Instagramu joj šalju zanimljive komentare. 'Predivno ti stoji ta divna hudica draga naša Tere. A ta gospođa na fotografiji, ne mogu napravit odabir koja mi je draža fotka na hudici ili dama koja je nosi i tako divno joj pristaje', 'Ma pazi ti frajericu!', 'Divna ideja, s crvenom u novu godinu', poručili su joj neki od njih.

Legendarna umjetnica je fanovima, vezano uz prijašnju objavu i staru fotografiju, pokazala još jednu svoju crno bijelu uspomenu iz mladosti koja je također oduševila mnoge.

Inače, Tereza je nakon Leta3 nedavno ostvarla još jednu glazbenu suradnju. Obradila je svoj veliki hit 'Što je ostalo od ljubavi' autora Đele Jusića i Željka Sabola, koju je je izvela na 24. Festivalu zabavne glazbe Zagreb 1978. godine, a u novi aranžman 'obukao' Boris Đurđević.

'Vjerujem da će se publici svidjeti novi aranžman jedne od mojih najdražih pjesama kao što je oduševio mene. Suradnja s Borisom bila je za mene jedno sasvim novo otkriće, a o njegovom profesionalizmu i entuzijazmu ne treba trošiti riječi. Pjesmu posvećujem i poklanjam mojoj vjernoj publici, neka im predstojeći blagdani i cijela 2023. protekne u zdravlju i miru', izjavila je pjevačica.

  • +3
Tereza Kesovija Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX