NIŠTA NE PROLAZI ISPOD RADARA

Ovo je urnebesno: Boja kose Donalda Trumpa mijenja se s njegovim raspoloženjem

29.01.2024 u 10:53

Bionic
Reading

Kad se Donald Trump ranije ovog tjedna pojavio na saveznom sudu na Manhattanu, oni koji pomno prate lik i djelo bivšeg američkog predsjednika, primijetili su da mu je kosa drugačije nijanse. Dodatni pregled brojnih fotografija nastalih u proteklom periodu govore da razlike itekako ima

Prema pisanju američkih medija, boja kose kandidata za američkog predsjednika, Donalda Trumpa, uvelike ovisi o njegovom raspoloženju. Kako otkriva dobro upućeni izvor, njegova nestrpljivost dovodi ga do toga da se diže ranije s novinarskog stolca, ne dopuštajući frizeru da odradi svoj posao.

'Frizeri se ljute na njega, ali to ne mogu pokazati, budući da Trump ne može i ne zna mirno sjediti. Da dobije boju kose koju ima morao biti sjediti mirno barem 30 minuta.

Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trumpova boja kose može jako varirati u raznim nijansama plave pa sve do jarkonarančaste, ovisno o tome koliko dugo ga njegov frizer može natjerati da mirno sjedi i pusti boju da radi svoj posao', rekao je dobro upućeni izvor i dodao:

RIJETKO POJAVLJIVANJE

Najmlađeg Trumpovog sina rijetko viđamo: 'Mali' Barron viši je od dva metra i isti je tata

Pogledaj galeriju

'Prijatelji kažu da je toliko nestrpljiv da frizeru rijetko daje više od 30 do 45 minuta... a oni moraju održavati njegovu boju postojanom. Što im daje manje vremena, to mu je kosa narančastija, jer treba vremena da dobije plave pramenove, kojima pokušava održati mladoliki izgled.'

Navodno Trump mrzi sjediti s bojom na kosi i uvijek požuruje frizera, zbog čega svakih nekoliko tjedana svjedočimo novoj nijansi njegove kose, koja se dodatno mijenja svakim pranjem iste.