GDJE JE INES?

Na sahrani majke Melanije Trump jedne osobe nije bilo, a nitko ne zna zašto

21.01.2024 u 19:22

Bionic
Reading

I danima nakon što je Melania Trump zajedno s ocem Viktorom Knavsom i ostatkom obitelji Trump na vječni počinak ispratila svoju majku Amaliju, ne prestaje se pričati o sprovodu. Jedan detalj posebno upada u oko i na njega za sada nema odgovora

Fotografije snimljene iz svih kuteva govore to da su na sprovodu Amalije Knavs na Floridi, osim njezine kćeri Melanije i supruga Viktora Knavsa prisustvovali gotovo svi članovi obitelji Trump. Osim Donalda, i Amalijinog jedinog i omiljenog unuka Barrona, bila su tu i ostala Trumpova djeca s partnerima, no jedna osoba čini se je izostala.

Isprva na to nitko nije obraćao pažnju, no onda se postavilo pitanje - gdje je Ines Knauss? Melanijina godinu dana starija sestra, koju je bivša prva dama Amerike spomenula u govoru na sprovodu, nije viđena nigdje u crkvi ili oko nje.

RIJETKO POJAVLJIVANJE

Najmlađeg Trumpovog sina rijetko viđamo: 'Mali' Barron viši je od dva metra i isti je tata

Pogledaj galeriju

Za razliku od svojih roditelja, Amalije i Viktora Knavsa, te sestre Melanije, Ines se godinama držala podalje od javnosti, stoga je možda bila i njezina želja da zbog prevelikog interesa prisustvuje posljednjem ispraćaju svoje majke, no ni to nije potvrđeno. Nitko ne može sa sigurnošću tvrditi da ipak nije bila u crkvi, ali se držala podalje prvog reda.

  • +7
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

U tuzi su zajedno stajali Viktor Knavs te Melania s Barronom i Donaldom Trumpom, nakon čega je lijes s Amalijinim tijelom prevezen do mjesta gdje će biti pokopana. Iza njih vidjeli su se Tiffany Trump sa suprugom, Ivanka Trump i Jared Kushner, Donald Trump jr. sa zaručnicom Kimberly Gilfoy te Eric Trump sa suprugom Larom.

Sprovod Amalije Knavs Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Inače, o Ines Knavs se uistinu malo zna. Poznato je iz mladosti da je sa mlađom Melanijom pokušavala ostvariti manekensku karijeru, a nakon što joj se sestra udala za Trumpa, Ines se također preselila u New York i počela baviti umjetnošću.

Iako se nije pretjerano pojavljivala u javnosti, s roditeljima i sestrom je iznimno bliska, baš kao i s nećakom Barronom s kojim komunicira na slovenskom.

Zanimljivo je kako je upravo Ines predala Barronove papire da dobije dvojno državljanstvo - uz američko dobio je po majci i slovensko.