VANESSA BRYANT

Ovo je trenutak u kojem udovica Kobea Bryanta nije mogla sakriti emocije

09.02.2024 u 12:42

Bionic
Reading

U trenutku kada je otkrivena brončana statua u čast pokojnog Kobea Bryanta, njegova supruga Vanessa Bryant nije mogla sakriti emocije. Ista je otkrivena uoči utakmice koju su Lakersi odigrali protiv Denvera Nuggetsa

U čast velikog NBA igrača, koji je izgubio život u stravičnoj nesreći 2020., u dobi od tek 41 godinu, uoči utakmice njegovih Lakersa protiv Denver Nuggetsa, otkrivena je brončana statua Kobea Bryanta.

Taj trenutak bio je posebno emotivan za njegovu suprugu Vanessu Bryant, koja tog dana, u trenutku kada se srušio helikopter, nije izgubila samo supruga i oca svoje djece, već i 13-godišnju kćer Giannu, koja je bila tamo s ocem.

Njegova statua sada stoji u Star Plazi ispred Crypto.com Arene u Los Angelesu, gdje Lakersi igraju utakmice kada su domaćini. Pored njegove statue stoji još šest statua bivših Lakersa - Elgina Baylora, Shaquillea O’Neala, Kareema Abdula-Jabbara, Magica Johnsona, Jerryja Westa i Chicka Hearna.

Vanessa Bryant Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nakon što su je ovacijama pozdravili, Vanessa Bryant kako je ovo trenutak slavlja za njezinog pokojnog supruga, ali i obožavatelja koji su ga podržavali tijekom njegove karijere.

'Ne treba naglašavati da je danas posebno tužan dan za nas jer Kobe i Gigi nisu ovdje u trenutku kada bi trebao biti nevjerojatno radostan trenutak za Kobeovo nasljeđe. Kobe je imao toliko ljudi koji su ga podržavali diljem svijeta od samog početka. I ovaj trenutak nije samo za Kobea, već i za sve vas koji ste navijali za njega sve ove godine. Za obožavatelje ovdje u LA-u, ovo je poseban grad koji je Kobe tako ponosno predstavljao. Dočekali ste ga raširenih ruku i bili ste toliko važni za njega, našu obitelj i njegovu ostavštinu', rekla je emotivna Vanessa Bryant.