iznenadio javnost

Ovim je potezom Brad Pitt sve oduševio

09.06.2017 u 13:29

Bionic
Reading

Glumac koji prolazi kroz najteže životno razdoblje i kojem razdvajanje od djece i bivše supruge Angeline Jolie teško pada odlučio je krenuti dalje uz humor, pa je naciju nasmijao pojavivši se u ulozi voditelja vremenske prognoze

Nakon što je svijet prije nekoliko dana ostao u šoku jer je američki predsjednik Donald Trump rekao da se Sjedinjene Države povlače iz Pariškog klimatskog sporazuma, sada se poznati glumac Brad Pitt odlučio ironično našaliti s ovim potezom i time nasmijao cijelu naciju.

'Svijet se još uvijek bori s Trumpovim povlačenjem iz Pariškog sporazuma, pa smo se željeli ovim putem obratiti javnosti prije nego kažemo doviđenja', rekao je pred mnoštvom televizijskih gledatelja australski komičar Jim Jefferies, koji nikada nije krio svoje stavove o kontroverznom američkom predsjedniku.

Ali čini se kako on nije jedini jer se nizu holivudskih zvijezda koje ne podupiru stavove novoizabranog predsjednika pridružio i Brad Pitt.

'Kako bismo lakše shvatili klimatske promjene i što to znači za naš planet, ovdje je danas s nama i meteorolog', nastavio je voditelj i u goste pozvao glumačku zvijezdu koja se tom prigodom pojavila u ulozi voditelja vremenske prognoze.

Brad je prilagodio outfit ovoj prigodi, pa se u širokom narančasto-smeđem odijelu i s lagano puštenim brkovima totalno uživio u ovu ulogu. Poput pravog prognostičara, stajao je ispred meteorološke karte svijeta i pokretima pokazivao gdje će biti izuzetno toplije ovih dana.

Snimka i fotografije brzo su obišle svijet i oduševile mnoštvo, a glumac čiji su osobni problemi u posljednje vrijeme okupirali javnost pokazao je kako se iz mora problema čovjek može izvući jedimo humorom.

Brad Pitt u ulozi vremenskog prognostičara Autor: Youtube