bez ružnih riječi

Ovako se to radi: Katy Perry posvetila zanimljiv govor Mirandi Kerr, bivšoj supruzi njezinog zaručnika Orlanda Blooma

30.01.2023 u 13:54

Bionic
Reading

Glumac Orlando Bloom poveznica je manekenke i pjevačice koje se sjajno slažu. Miranda Kerr i Katy Perry pokazale su da njihove obitelji odlično funkcioniraju i da odnosi među njima ne mogu biti bolji. Katy joj je uručila posebnu nagradu i posvetila zanimljiv govor

Da bivše djevojke i supruge ne moraju biti rivali trenutnih partnerica, dokazale su Katy Perry i Miranda Kerr. Sastale su se na dodjeli nagrada u Los Angelesu te su zajedno pozirale poslavši javnosti poruku o međusobnom uvažavanju i poštovanju.

Ne samo da su zajedno pozirale ispred objektiva brojnih fotoaparata, već je Perry uručila nagradu za izvrsnost u umjetnosti bivšoj Victorijinoj anđelici. U svom govoru pri uručivanju nagrade objasnila je zašto je baš ona savršen kandidat za uručivanje nagrade Mirandi Kerr: 'Mnogi od vas možda će biti zbunjeni zašto Mirandi uručujem ovu nagradu. Ne uklapa se u priču o bivšoj ženi i novoj ženi. Mnogi u medijima voljeli bi nas vidjeti kako se hrvamo u blatu... ali ovo je o ljubavi, a Miranda je ljubav.'

Obje su izgledale prekrasno, iako su se odlučile za posve drugačije outfite: Kerr je odabrala usku bijelu haljinu bez naramenica, a Perry zlatni set široke suknje A kroja i mini topića.

  • +10
Katy Perry i Miranda Kerr Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Popularni glumac Orlando Bloom bio je jedna od najzgodnijih mladih zvijezda u Hollywoodu kada je njegova karijera bila u punom cvatu ulogama u filmovima Pirati s Kariba. Godine 2007. prvi su ga put povezali sa supermodelom Mirandom Kerr. Zgodni par hodao je tri godine, a zatim su se zaručili 2010. godine. Bloom i Kerr odlučili su se vjenčati samo mjesec dana nakon zaruka na skromnoj ceremoniji u LA-u, a godinu dana kasnije par proširili su svoju obitelj dočekavši sina Flynna. Godine 2013. par je objavio da se rastaje.

Tri godine nakon Bloom je prohodao s pjevačicom Katy Perry, a u veljači 2019. objavili su zaruke. Iako još nije održano vjenčanje, u kolovozu 2020. dobili su kći Daisy.

Pjevačica često ističe koliko je sretna što je bivša supruga njezinog partnera razumna osoba te koliko cijeni što surađuju u odgajanju svoje djece.

'Tako sam zahvalna zbog naše moderne spojene obitelj. Kao da sam dobila još jednu sestru', komentirala je Perry njihov odnos.

I Kerr je prije dvije godine u emisiji kod Drew Barrymore otkrila koliko se dobro slaže s novom partnericom bivšeg supruga te koliko joj je važno da svi misle i rade za dobrobit djece.

Prekrasna manekenka već pet godina je u braku s osnivačem Snapchata te imaju dvoje djece.