SVE SE DOZNA

Otkriven identitet tajanstvene Melisse, osobne asistentice Meghan Markle koja je dala otkaz nakon šest mjeseci

27.11.2018 u 11:11

Bionic
Reading

Nije trebalo dugo vremena da se otkrije tko je bivša asistentica vojvotkinje od Sussexa, koja je na tom mjestu izdržala tek šest mjeseci. O njoj svi, pa i bivši poslodavci, imaju samo riječi hvale, stoga nikome nije jasno što je ovoga puta pošlo po zlu

Nakon što je početkom ovog mjeseca britansku, ali i svjetsku javnost šokirala informacija kako je osobna asistentica Megan Markle poslije samo šest mjeseci rada naprasno dala otkaz, o tajanstvenoj djelatnici znalo se tek da se zove Melissa. Ipak, kao i uvijek, ubrzo se doznalo tko je ona.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o Melissi Touabti, 39-godišnjoj Francuskinji koja je prije zaposlenja na britanskom dvoru radila kao osobna asistentica nekadašnjeg člana boy benda Take That, Robbieja Williamsa. Naravno da su u šoku i njezini bivši poslodavci, a sve zanima samo jedna stvar - koji je pravi razlog toga da je nakon samo šest mjeseci dala otkaz na tako prestižnoj poziciji.

Za sada se zna da je Melissa Touabti dala otkaz točno šest mjeseci nakon što je američka glumica postala članicom kraljevske obitelji. Jesu li dobre reference za njezin posao u Kensingtonskoj palači dali upravo njezini bivši poslodavci, Robbie Williams i Ayda Field, koji su inače u bliskim odnosima s određenim članovima kraljevske obitelji, nije poznato, no osoba koja će doći na njezino mjesto zasigurno će ovoga puta morati proći puno strože provjere.