NA NOVOJ TV

Osma emisija za njih je bila zadnja: Albina i Mario napustili su 'Ples sa zvijezdama'

01.05.2022 u 20:48

Bionic
Reading

Put do pobjede nije jednostavan, plesni parovi showa 'Ples sa zvijezdama' su sve bolji, a ove nedjelje pratili smo još jedna zabavnu i uzbudljivu emisiju. Nažalost put svoj put u plesnoj emisiji danas su završili Albina i njezin mentor Mario

Dodatne je muke kandidatima zadao je i Slavko Sobin, pobjednik prošle sezone 'Plesa sa zvijezdama'. On je naime u prethodnoj emisiji plesnim parovima zadao plesni izazov koji bi mogao puno toga promijeniti. Onaj plesni par koji najbolje ukomponira korake koje im je zadao u svoju koreografiju, osvojit će dva dodatna boda.

Prvi su na pozornicu stigli Bojana i Gordan koji su se emotivno povezali i uspješno ukomponirali Slavkov izazov u bečki valcer.

'Ovo je zabav show, ali mislim da je zgodno vidjeti kako svatko od kandidata ima nešto na čemu radi. Kod tebe je to poletjeti, pustiti da se desi, a kod tebe se to večeras dogodilo i samo tako dalje. Bravo', dodao je Igor Barberić. Za tu emotivnu priču osvojili su 38 bodova žirija.

Pravi spektakl u publici i među žirijom nakon njih su izazvali Albina i Mario koji su u strastvenoj borbi prihvatili izazov i pokazali nešto drugačije. Albina i Mario plesali su paso doble.

'Vrlo interesantna interpretacija paso doblea. Borio sam se u trenucima da vidim taj paso doble, ali nećemo pričati o tome jesam li slijep, nego kako si ti to odplesala. Pado bi trebao biti matador i plašt gdje je plesačica kao plašt i moram reći da mi je žao što sam vidio dva bika koja se bore', konkretan je bio Marko Ciboci. Osvojili su 31 bod žirija.

Treći par, Sandi i Helena zaplesali su rumbu, a za svoj su nastup osvojili 31 bod žirija.

Marko Ciboci rekao je da vidi Sandija kao nebrušenog dijamanta, ali i da bi mu za jedan segment plesa jedinicu, no nju je već iskoristio za Asima.

Na red su potom došli Filip i Paula, te otplesali zanosni tango.

Filip Vidović prošle se nedjelje vratio nakon oporavka od ozljede. Uz mentoricu Paulu Jeričević plesao je lyrical i dokazao da nemoguće ne postoji. I ovoga puta ospio je oduševiti žiri koji im je dao samo pohvale te su na koncu osvojili 37 bodova žirija.

  • +5
Plesa sa zvijezdama osma emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

'Prvo bih želio pohvaliti koreografiju, jako lijepo i svaka čast. Samim time želim pohvaliti i tebe jer si bio dominantan i konstantan. Vidim da je napredak napravljen i sada samo stisni gas i naprijed dalje', poticajan je bio Marko Ciboci.

  • +13
Ples sa zvijezdama, 7. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

Nakon njih svoje su plesno umijeće pokazali Pedro i Valentina te otplesali su cha cha cha za koji su dobili 35 bodova žirija, a onda su Jelena i Marko sve oduševili svojom izvedbom paso doblea.

Budući da nisi profesionalna plesačica normalno je da te preuzme ta energija i emocija. Bila si dominantna i svaka ti čast za ovaj nastup', komentirala je Jeleni Franka. Za svoj ples dobili Marko i Jelena dobili su 32 boda.

Domenica i Alan plesali su slowfox te su osvojili su 30 bodova žirija.

Marko i Gabriela fantastičnom sambom zaokružili su osmu emisiju showa 'Ples sa zvijezdama'. Osvojili su 34 boda žirija, a potom ih je žiri spasio od eliminacije u kojoj su na koncu ostali Domenica i Alan, te Albina i Mario.

Nakon prebrojavanja telefonskih glasova publike, iz emisije su ispali Albina i Mario.