duhovit potez

Ona se zbilja zna našaliti na svoj račun: Evo što je Victoria Beckham sada naumila

19.11.2023 u 10:24

Bionic
Reading

U dokumentarcu o Davidu Beckhamu mogli smo pobliže upoznati i njegovu suprugu Victoriju. Iako je Victoria Beckham na sceni jednako dugo kao i nogometaš, sada smo iz prve ruke mogli upoznati dio njezine osobnosti i sjajan smisao za humor koji se nastavlja i nakon dokumentarca

Dokumentarac o nogometnoj ikoni i njegovoj slavnoj ženi te obiteljskom životu mnogi će istaknuti kao jedan od najboljih biografskih dokumentaraca o poznatim sportašima. David Beckham ovim je Netflixovim potezom 'ugrabio' još više obožavatelja, ali i njegova supruga predstavila se u posve novom svjetlu.

Iako na prvu djeluje hladno i odmjereno, mnogi su zaboravili da se ispod lijepe i uglađene vanjštine zapravo skriva poprilično duhovita Britanka, a njezin humor u seriji prava je slika i prilika 'britanskog humora'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Nekoliko je scena privuklo posebnu pozornost gledatelja, a među njima je i ona u kojoj Victoria Beckham pokušava uvjeriti gledatelje da dolazi iz radničke klase. I dok govori da je njezina obitelj navikla na mukotrpan posao, David ju je primorao da se ispravi i prizna kojim automobilom ju je otac vozio u školu.

Naposlijetku je Victoria priznala da je njezin otac 80-ih vozio Rolls Royce, a gledatelji su brzo reagirali prozvavši je kraljicom suhoparnog humora!

Scena je ostavila toliki trag i zasigurno će postati dijelom pop kulture, a na društvenim mrežama Beckham se pohvalila pokazavši kako je svoj citat stavila i na majicu koja je pravi hit.

'Ne mogu se više boriti protiv toga. Da, tata me vozio u školu u Rolls Royceu', napisala je Victoria ispod videa koji je objavila na TikTok-u.

@victoriabeckham I can’t fight it anymore, yes my dad drove me to school in a Rolls Royce! 😂 Kisses @David Beckham ♬ original sound - Victoria Beckham

Victoria Beckham i inače se može pohvaliti sjajnim ukusom za modu i statement komadima vlastitog brenda, a to je prepoznala i Zara koja je u svoju aktualnu ponudu uvrstila haljinu koja neodoljivo podsjeća na jednu s potpisom popularne Britanke.

  • +3
Zara haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo