NAKON SPICE GIRLS

Okuplja se još jedan slavan ženski bend: Uz veliku turneju spremaju i nove pjesme

05.08.2019 u 16:05

Bionic
Reading

Nadahnuta ponovnim okupljanjem britanskog benda Spice Girls, pišu otočki mediji, američka pjevačica Beyoncé skovala je tajni plan za ponovno okupljanje svoga ženskog benda

Destiny's Child, bend koji je s radom krenuo devedesetih, ali je svjetsku slavu stekao početkom dvijetisućuitih nakon pridruživanja Michelle Williams, trebao bi se ponovno okupiti sljedeće godine kada slave 20. godišnjicu.

Prema pisanju The Suna, Beyonce je potaknuta uspjehom turneje ponovno okupljenih Spice Girls poželjela isto to, ali u puno većim razmjerima, ponoviti s djevojkama iz svog nekadašnjeg benda.

Navodno je već kontaktirala kolegice iz benda Michelle Williams (39) i Kelly Rowland (38) koje rade na tome da do ponovnog okupljanja dođe.

A ono bi kako stvari stoje trebalo uključiti velike turneje po SAD-u i Europi, na kojima bi djevojke mogle izvesti i neke sasvim nove pjesme.

U prilog im ide i činjenica da se sljedeće godine navršava dvadeseta godina otkako se Michelle pridružila bendu, što se smatra i početkom Destiny's Childa kakvoga danas znamo.

'Beyonce je očajnički željela okupiti djevojke u studiju, a ima li boljeg trenutka za to od obilježavanja dva desetljeća jednog od najvećih svjetskih ženskih bendova', rekao je izvor za The Sun.

'Vidjela je uspjeh Spice Girls i želi to ponoviti, ali daleko veće i bolje. Viđa se s Kelly i Michelle i razgovaraju što se može napravitri po tom pitanju', dodao je izvor.

  • +16
Beyonce - Svjetska turneja Formation Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevojke su na vrhuncu slave 2005. godine, nakon izdavanja hit albuma 'Destiny Fulfilled', odlučile uzeti pauzu, ali ovaj izuzetno popularan bend nikada se nije službeno raspao.

Nakratko su se okupile prošle godine i oduševile obožavatelje nevjerojatnim nastupom na američkom glazbenom festivalu Coachella, dajući svima sad na razmišljanje što bi to mogle izvesti sljedeće godine.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Suptilno okupljanje dogodilo se nedavno i na crvenom tepihu premijere 'Kralja lavova', gdje su Kelly i Michelle došle podržati kolegicu Beyonce koja u animiranom filmu posuđuje glas Nali.

View this post on Instagram

#TheLionKing

A post shared by Michelle Williams (@michellewilliams) on

View this post on Instagram

*ROAR*

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on