U NOVOM SPOTU

Beyonce servirala pravu modnu poslasticu: Osvanula u devet raskošnih stajlinga

17.07.2019 u 16:00

Bionic
Reading

Nakon što je objavljeno da je zahvaljujući Netflixovom dokumentarcu 'Homecoming' osigurala šest nominacija za prestižnu nagradu Emmy, popularna Beyonce objavila je raskošan video za singl 'Spirit' koji se nalazi na službenom soundtracku Disneyjeva filma 'Kralj lavova'

Za pjesmu 'Spirit', nastalu u sklopu CGI verzije animiranog hita 'Kralja lavova' iz 1994. godine, slavna Beyonce snimila je vodeospot osvanuvši u čak devet odjevnih kombinacija.

  • +14
Beyonce Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna 37- godišnja pjevačica u novoj verziji Disneyjeva hita posuđuje glas lavici Nali, a u spomenutom videospotu za singl 'Spirit' priredila je pravu vizualnu i modnu poslasticu promijenivši čak devet odjevnih kombinacija s dizajnerskim potpisom.

Za kreiranje raskošnih izdanja Beyonce je i ovoga puta angažirala stilisticu Zerinu Akers s kojom godinama uspješno surađuje a u spomenutom videospotu, osim plesača, pojavljuje se i njezina najstarija kćer, sedmogodišnja Blue Ivy Carter.

Glazbeni soundtrack filma 'Kralj lavova', osim novog singla Beyonce, sadržava nove verzije pjesama koje su 1994. godine za originalnu verziju filma napisali Elton John i Tim Ryce.

Pjesmu 'Spirit' Beyonce je napisala uz švedskog skladatelja perzijskog podrijetla, Ilyju Salmanzadeha, koji je imao priliku surađivati s glazbenim imenima poput pjevačice Ariane Grande i britanskog glazbenika Labrintha.

Beyoncé – SPIRIT from Disney’s The Lion King (Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Beyonce