PERFORMANS ZA PAMĆENJE

O ovome će se pričati još danima: Kada pogledate nastup Pink i njezine kćeri znat ćete zašto govore da je nova zvijezda rođena

24.05.2021 u 11:10

Bionic
Reading

Da je i dalje prava zvijezda, Pink je pokazala kada je doslovce preuzela pozornicu Microsoft Theater u Los Angelesu, gdje se održavala dodjela Billboard nagrada, i sa svojom devetogodišnjom kćerkom odradila performans o kojem se ne prestaje pričati

Svoj performans 41-godišnja je pjevačica započela pjesmom 'Cover Me in Sunshine', koju je ranije ove godine napisala, ali i otpjevala zajedno sa svojom devetogodišnjom kćerkom Willow Soar. Pink i njezina nasljedica otpjevale su svoj veliki hit, ali i odradile akrobatski nastup plešući na konopima ispred lažnog punog mjeseca.

Taj nastup ostavio je sve bez riječi, osobito zbog toga što je devetogodišnja Willow, koja i nema prevelikog scenskog iskustva, sve to odradila bez ikakvog straha i besprijekorno. Nakon što je pjesma završila, majka i kći spustile su se s konopa i počele skakati od sreće zbog odlično odrađene koreografije.

Pink i kćer nastup na Billboard nagradama Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Nakon što je Willow napustila pozornicu, Pink je započela sa izvedbom svoje balade 'All I Know So Far', iz čega je 'prešla' u 'So What', 'Who Knew', ali i dobro stari znani hit 'Just Like a Pill'. Svoj performans završila je sama na pozornici pjevajući 'Just Give Me a Reason'.

  • +4
Pink na dodjeli Billboard nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, kako je najavljeno uoči dodjele Billboard nagrada, Pink je dodijeljena posebna nagrada, Billboard Icon Award, koju su prije nje osvojile, između ostalih i Cher, Mariah Carey te Jennifer Lopez.