MANESKIN

I dok Europa iščekuje da se pobjednik Eurosonga testira na drogu, bend se vratio kući te su im priredili doček

24.05.2021 u 09:42

Bionic
Reading

Ne stišava se bura nakon pobjede predstavnika Italije, točnije trenutka u kojem je kamera prikazala pjevača grupe Maneskin, a izgledalo je kao da ušmrkava zabranjenu supstancu, što su oni oštro demantirali i ponudili da se podvrgne testu na drogu. U iščekivanju rezultata članovi benda požurili su kući, a već na aerodromu dočekalo ih je mnoštvo

U nedjelju navečer pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga, članovi žestokog Maneskina, vratili su se u Italiju. Dobro raspoloženi, sletjeli su na rimski aerodrom Fiumicino, a dočekalo ih je mnoštvo, među kojima su se isticali predstavnici medija koji su poželjeli dobiti izjavu.

Dobro raspoložen bio je i pjevač Damiano David pozirajući s pobjedničkim trofejom na glavi te ne pokazujući ni najmanju zabrinutost oko toga što će pokazati test na drogu, što je zatražio i EBU. Sve to odvija se nakon špekulacija televizijskih gledatelja, uvjerenih da su kamere zabilježile trenutak u kojem je Damiano David ušmrkavao kokain na nacionalnoj televiziji.

Četveročlani bend bio je dobro raspoložen zagrljeni pozirajući okupljenim fotografima sa zaštitnim maskama na licima. Pjevač je za putovanje odjenuo sivo odijelo s bijelim T-shirtom, a za njegovim se primjerom poveo i Ethan Torchio, odabravši prugasto odijelo.

  • +3
Maneskin - povratak kući Izvor: Profimedia / Autor: Cecilia Fabiano / LaPresse / Profimedia

Thomas Raggi odlučio se za crnu kožnu jaknu i skinny traperice dok je basistica Victoria De Angelis izgledala trendi u hlačama trapez kroja i bijeloj majici.