neočekivani potez

Zlatan Stipišić Gibonni u Novom Sadu klečao pred srpskom pjevačicom

06.12.2023 u 10:42

Bionic
Reading

Na društvenim se mrežama pojavila snimka našeg čuvenog kantautora, tekstopisca i glazbenika sa Katarinom Sotirović s eventa održanog prije nekoliko mjeseci u Novom Sadu. Pažnju na snimci je ukrao upravo slavni Splićanin

Tijekom izvedbe pjesme 'Libar' s našim glazbenikom na pozornicu stala i srpska pjevačica Katarina Sotirović. Zlatan Stipišić Gibonni u jednom trenutku je odlučio i kleknuti ispred nje i atraktivnoj glazbenici rekao: 'Sada svi samo za tebe, slušaj' te nastavio pjevati.

Ono što je mnoge iznenadilo je da je dok je klečao, pjevačicu držao za ruku, a u jednom mu se trenutku i ona pridružila u pjesmi. Gibonni joj je i zapljeskao nakon nekoliko stihova. 'Bravo, svaka čast', poručio je 55-godišnjak nakon izvođenja pjesme. Sve se može vidjeti na snimci koju je pjevačica podijelila na svom Instagram profilu.

Gibonni je prije nekoliko tjedana, oduševio beogradsku publiku, a iznenađenje večeri bila je pjevačica Ana Đurić Konstrakta kao gošća na koncertu. 'Ona je blago, čuvajte je’, poručio je naš glazbenik kada mu se pjevačica, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu pridružila na pozornici.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

  • +4
Zlatan Stipišić Gibonni Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL