NE ODUSTAJE

Nove teške optužbe Angeline Jolie na račun Brada Pitta

05.04.2024 u 09:25

Bionic
Reading

Angelina Jolie i Brad Pitt još uvijek su na sudu zbog prodaje glumičinog udjela u vinogradu Miraval u Francuskoj, a sad su isplivali i neki šokantni detalji iz njihovog privatnog života. Koliko ima istine u svemu znaju samo njih dvoje

Kako u najnovijoj tužbi tvrde odvjetnici slavne glumice, obiteljsko putovanje avionom u rujnu 2016., koje je završilo tako da je Angelina Jolie zatražila razvod, bilo je prvi puta da je Brad Pitt svoje fizičko zlostavljanje usmjerio i na djecu.

Njezin pravni tim iznio je nove teške i uistinu bombastične optužbe na Pittov račun, a sve u pokušaju objavljivanja komunikacije koja bi dokazala da je glumac odbio dopustiti svojoj bivšoj supruzi da proda svoj dio vlasništva u zajedničku francusku vinariju i vinograd Chateau Miraval. Od nje je tražio da potpiše 'opsežan' ugovor o tajnosti podataka.

'Iako je Pittova povijest fizičkog zlostavljanja Angeline Jolie započela znatno prije obiteljskog putovanja avionom iz Francuske u Los Angeles u rujnu 2016., ovaj je let bio prvi puta da je svoje fizičko zlostavljanje usmjerio i na djecu. Jolie ga je tada odmah ostavila', stoji u dokumentima koje je na uvid dobio Page Six.

U LOS ANGELESU

Dok Brad Pitt snima novi film, Angelina Jolie provodi vrijeme sa njihovim sinom Paxom

Pogledaj galeriju

Prema sudskom podnesku, Brad Pitt ugovorom o tajnosti 'pokriva svoje loše ponašanje', bilo ono povezano s Miravalom ili ne, a sve u pokušaju da spriječi bivšu suprugu da javno govori o njegovom navodnom zlostavljanju.

Odvjetnici Angeline Jolie tvrde i da je glumac htio da se ona 'ugovorno obveže na šutnju', nakon što je 2021. otkrio da je predala zapečaćene dokumente u kojima su bili mailovi, sažeci svjedočenja obitelji kao i drugi dokazi, a sve kako bi se riješio njihov spor oko skrbništva nad djecom.

Bilo je to u vrijeme kada je glumac pristao otkupiti dionice francuske vinarije od svoje bivše supruge, no od svega je navodno odustao u strahu da bi zapečaćeni dokumenti Angeline Jolie mogli postati javni.

POPUT BENJAMINA BUTTONA

Tko bi mu dao 60? Pogledajte kako se Brad Pitt mijenjao kroz godine

Pogledaj galeriju

'Gospodin Pitt odbio je otkupiti udio gospođe Jolie ako ona neće šutjeti zbog ugovora o tajnosti. Odbivši kupiti njezin udio, nakon čega ju je tužio, gospodin Pitt je doveo izravno u pitanje zašto mu je taj ugovor toliko važan i za što se točno nadao da neće isplivati u javnost - njegovo zlostavljanje gospođe Jolie i njihove obitelji', tvrdi Angelinin odvjetnik Paul Murphy, referirajući se time na tužbu Brada Pitta iz 2022. jer je ona prodaja svoj udio u vinariji ruskom tajkunu.

Dobro upućeni izvor pak tvrdi kako je ovo samo namjera Angeline Jolie da još jednom pokuša odvratiti pažnju od pravnih gubitaka, 'nudeći nerelevantne ili netočne informacije' u daljnjim sudskim podnescima. 'Postoji obrazac da svaki put kada izgubi, ona se nastavi vraćati na ovo...ovdje nema ničeg novog', tvrdi izvor.