PONOVNO LJUBI

Nova djevojka srpskog košarkaša čista je kopija bivše supruge Adriane Lime

25.07.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Bivši supružnici Marko Jarić i brazilska manekenka Adriana Lima, nedavno su zajedno s kćerima ljetovali u Crnoj Gori, i tada su se mnogi ponadali kako će se slavni par pomiriti. Ipak, od pomirbe neće biti ništa, jer Viktorijina anđelica već je snimljena s novim dečkom, turskim piscem Metinom Harom, a sada se i srpski košarkaš pohvalio novom djevojkom, koja neodoljivo podsjeća na bivšu mu suprugu

Nakon što je brazilska manekenka, i jedna od najljepših žena svijeta, Adriana Lima snimljena na odmoru u Turskoj kako izmjenjuje nježnosti sa svojim novim dečkom, tamošnjim piscem Metinom Harom, njezin bivši suprug 'uzvratio joj je udarac', i pronašao novu djevojku, s kojom je odmarao na plaži u Miamiju.

  • +8
Marko Jarić s novom djevojkom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su se svi nadali, osobito nakon zajedničkog odmora u Crnoj Gori s kćerima Sienom i Valentinom, da će se bivši supružnici pomiriti, od toga, čini se, neće biti ništa.

Srpski košarkaš Marko Jarić snimljen je u Miamiju u društvu atraktivne brinete u tamnozelenom bikiniju, a svi su primjetili kako ona neodoljivo nalikuje njegovoj bivšoj supruzi.

  • +17
Adriana Lima i Metin Hara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia