adriana lima

Nakon srpskog košarkaša jedna od najljepših žena svijeta ljubi turskog pisca

12.07.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Kada se doznalo kako slavna manekenka i Viktorijina anđelica Adriana Lima ljetuje u Crnoj Gori s bivšim suprugom Markom Jarićem i njihove dvije kćeri, mnogi su se ponadali kako je slavni par na najboljem putu do pomirbe. Ipak, od mirenja, barem za sada, neće biti ništa, jer je ubrzo nakon završetka odmora lijepa Brazilka pohrlila u Tursku u zagrljaj svog novog dečka - pisca Metina Hara

Nakon što je sa bivšim suprugom, proslavljenim srpskim košarkašem Markom Jarićem i njihove dvije kćeri, Sienom i Valentinom, odmarala i uživala u ljepotama Crne Gore, slavna manekenka i jedna od najljepših žena svijeta, Adriana Lima, odletila je u Tursku.

#adrianalima #metinhara #love #girlfriend #boyfriend #new #magazin #magazine #night #me #instagram #instagood #like4like #likeforlike #Best #news

Objavu dijeli As bayrakları As 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 (@metinhara.adrianalima)

Razlog njezinog posjeta toj zemlji tamošnji je pisac, 35-godišnji Metin Hara, s kojim je 36-godišnja ljepotica odnedavno u vezi. Upravo je Hara tamošnjim medijima potvrdio njihovu vezu, a kemiju koja im se dogodila ne uspijevaju sakriti, pa se ne skrivaju od paparazza.

'Adrianu sam upoznao u Istanbulu 11. lipnja. Odmah smo osjetili kemiju, a još uvijek se upoznajemo', rekao je Metin Hara za Daily Sabah.

Adriana Lima i Metin Hara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Još 2. srpnja manekenka je snimljena kako na aerodromu u Los Angelesu u rukama nosi knjigu svog novog dečka iz 2014. godine, imena 'The Path: Invasion of Love - Overcoming The illusion'.

Ovime je zapravo Lima dala do znanja kako od njene pomirbe s bivšim suprugom, od kojeg se službeno rastala prošle godine i s kojim ima zajedničko skrbništvo nad kćerima, neće biti ništa, iako su se tome svi nadali, osobito nakon zajedničkog odmora u Crnoj Gori.

#metinhara #adrianalima #aşk #love #new #Best #boyfriend #girl #girlfriend

Objavu dijeli As bayrakları As 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 (@metinhara.adrianalima)