zadovoljna Izgledom

Noge u prvom planu: Ana Begić Tahiri pokazala nikad vitkiju liniju

29.06.2023 u 14:25

Bionic
Reading

Domaća glumica je nerijetko pričala o želji da se riješi nekoliko kilograma viška, a njezine nove fotografije pokazuju da je u tome itekako uspjela

Nedavno se Ana Begić Tahiri pojavila na promociji knjige Josipe Pavičić, na kojoj je bila moderatorica, potom je oduševila fotografijama u bikiniju, a sad glumica nastavlja pokazivati svoju super istesanu liniju.

Ovog puta osvanula je u prirodi, pozirajući na ljuljački i na travi u bijeloj ljetnoj haljini koja u donjem dijelu pada u resicama pa je kroz njih izbacila vitke noge, a oko struka je vezala svijetlu traper košulju s dugim rukavima. Look je dodatno podigla srebrnim sandalama na visoku petu i sunčanim naočalama.

Kako je nedavno otkrila, njezin oporavak tijela je dugo trajao, nije bila dobro dvije godine. Ubrzo nakon 40. rođendana krenuli su joj zdravstveni problemi. Zbog bakterijske infekcije provela je dva tjedna u bolnici, a nakon toga su krenuli napadaji valunga te je preko noći ostala bez menstruacije i ušla u menopauzu. Pozitivne promjene u svom tijelu počela je primjećivati kad je promijenila način života. Sada se osjeća bolje nego ikada, a to može zahvaliti i redovitim treninzima.

Ana Begić Tahiri Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL