ZANIMLJIVA TEMA

Nicole Kidman otkrila što Keith Urban doista misli o njezinim scenama seksa

10.08.2021 u 14:22

Bionic
Reading

Iako mnogi partneri glumaca ne mogu bez doze ljubomore pogledati snimljene intimne scene svojih voljenih, Keith Urban ne spada među njih. I nakon 15 godina braka on ima potpuno povjerenje u svoju suprugu Nicole Kidman

U braku su već 15 godina i imaju dvije kćeri, a strasti između Nicole Kidman i Keitha Urbana nije nestalo. A iako se ona često, zbog svojih glumačkih angažmana, mora razgolititi pred kamerama i snimati intimne scene, njezin suprug nema s time nikakvih problema. On shvaća da je to njezin posao i to prihvaća bez ikakve drame.

'Moj je suprug umjetnik, stoga razumije sve i ne miješa se u moj posao. Sve vidi tek na samom kraju, kada je montirano i kada znaš da je to samo show. Nikada ne čita unaprijed scenarij niti je upoznat s time što se događa na setu. On ima svoju karijeru koja mu oduzima svu pozornost', izjavila je nedavno 54-godišnja Nicole Kidman za E! News i dodala:

Nicole Kidman i Keith Urban Izvor: Profimedia / Autor: PictureGroup / ddp USA / Profimedia

'On doista zna jako malo o tome što ja zapravo radim.'

Slavna Oskarovka nikada nije krila kako je upravo uz Keitha Urbana pronašla pravu sreću i s njim osnovala obitelj. U braku su od 2008. i imaju kćeri Sunday i Faith, koje odrastaju daleko od svjetla reflektora. Kako je i sama rekla, dogovorili su da im je obitelj na prvom mjestu, zbog čega kada on ima turneju, ona ne radi, a kada ona snima, on je kod kuće s kćerima.