POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Sestra za poželjeti: Nicole Kidman pokazala koliko je bliska s mlađom Antonijom

16.03.2021 u 16:48

Bionic
Reading

U videu kojeg je objavila na svom Instagram profilu, slavna Oskarovka je pokazala da ne postoji to što ne bi napravila za svoju mlađu sestru, s kojom je iznimno povezana

Iako je riječ o reklami za brend s kojim Nicole Kidman surađuje, 53-godišnja Oskarovka pokazala je da bi napravila sve za sedam godina mlađu sestru Antoniju, s kojom je iznimno povezana. U videu, kojeg je objavila na svom Instagram profilu, dvije sestre sjede u spavaćoj sobi - Antonija na krevetu, a Nicole na podu.

Uzimajući u ruke kremu za stopala, Nicole je primila stopalo svoje sestre i krenula umasiravati kremu, kako bi joj stopala bila lagana. Uz to je napisala: 'Radi li još netko ovakvo nešto za svoju sestru?' i potom dodala duhovito da joj nema namjeru cijeli dan masirati noge.

Inače, tajni adut Nicole Kidman upravo su masaže, te je čak pohađala tečaj za masažu. 'Znam da se ljudi iznenade kada čuju to, no zanimljiva je priča. Mojoj je majci dijagnosticiran rak dojke kada je imala 45, a ja 17 godina. Počela sam je masirati i otišla na tečaj jer si nismo mogli priuštiti masera nakon što je prošla kemoterapiju i zračenje', objasnila je Nicole Kidman.

'Nismo imali puno novca, stoga sam brzo naučila masirati i doista uživam u masiranjima.'

  • +12
Nicole Kidman i Keith Urban s kćerima Sunday Rose i Faith Margaret Izvor: Profimedia / Autor: MATRIXPICTURES.CO.UK / Matrix / Profimedia

Inače, Nicole i sestra Antonija iznimno su povezane. Dapače, povezane su to do te mjere da su kao djeca imale svoj tajni jezik, kojim se čak oduševio i glumac Hugh Grant. Naime, njihovo prijateljstvo seže u doba kada su svi bili u 20-im godinama te su prilikom jedne zajedničke večere u Londonu, na kojoj su bili Nicole i Antonia Kidman te Hugh Grant s tadašnjom djevojkom Elizabeth Hurley, dvije sestre krenule govoriti svojim jezikom.

'Fasciniralo ga je što smo sestra i ja imale jezik na kojem smo mogle razgovarati bez da nas itko razumije', otkrila je Nicole Kidman.