ima cilj

Ne odustaje tako lako: Kanye West podijelo fotografiju na kojoj se ljubi s Kim i poslao jasnu poruku

26.11.2021 u 21:19

Bionic
Reading

Kanye West ne odustaje od svoje bivše supruge, a dokazao je to i objavom njihove stare crno-bijele fotografije na kojoj ljubi Kim Kardashian, unatoč tome što je podnijela zahtjev za razvodom braka te nastavila dalje i upustila se u vezu s Peteom Davidsonom

Čini se kako 44-godišnji reper Kanye West (koji je u međuvremenu i službeno promijenio svoje ime u Ye) nema namjeru tako lako odustati od svoje supruge, 41-godišnje poduzetnice i reality zvijezde. Bez obzira što je Kim podnijela zahtjev za razvodom braka te se upustila u vezu s 13 godina mlađim komičarem koji je zaveo brojne slavne ljepotice, Kanye je besramno na svom Instagram Storyju objavio staru, crno-bijelu fotografiju snimljenu u vrijeme bračne sreće s Kim.

Kanye je također podjelo snimku zaslona članka s TMZ-a čiji naslov glasi: 'Kanye West tvrdi kako će Bog ponovno spojiti njega i Kim, to inspirira milijune.' Na toj objavi Kanye je tagirao i sebe i Kim.

Ovaj milijarderov iskaz ljubavi došao je nakon posjeta Skid Rowu na Dan zahvalnosti, gdje je Kanye rekao kako Bog želi da on i Kim ponovo budu zajedno nakon sedam godina braka i četvero djece; osmogodišnje North, petogodišnjeg Sainta, trogodišnje Chicago te dvogodišnjeg Psalma. U svom govoru Kanye je prizna kako je radio greške, i kao muškarac i kao muž, te da je javno radio stvari koje nisu prihvatljive no da to sada želi promijeniti. Uz to, naveo je kako želi biti što više sa svojom djecom i biti im što bliže.

Izvođač hita 'Gold Digger' završio je svoj govor riječima: 'Pokušavam to izraziti na najrazumniji način, na najmirniji mogući način, ali moram se vratiti kući.'

Usprkos tome, čini se kako je za Kim njihov brak stvar prošlosti. Zvijezda reality showa 'Keeping Up With the Kardashians' posljednjih tjedana intenzivno se druži s Peteom Davidsonom. Nedavno sprimijećeni na zajedničkoj večeri u Santa Monici u Kaliforniji, a komičar je imao vidljiv ljubavni ugriz na vratu. Pete Davidson je prije nekoliko godina dobio titulu jednog od najpoželjnijih ljubavnih partnera. Bio je do sada s pjevačicom Arianom Grande. Pola godine nakon te veze imao je romansu s 20 godina starijom glumicom Kate Beckinsale. Nakon nje je bio s 25-godišnjom Margaret Qualley, inače kćeri glumice Andie MacDowell, a kad su prekinuli svoj odnos bio je u vezi s Kaiom Gerber, kćerkom supermodela 90-ih Cindy Crawford. Donedavno je bio u vezi sa zvijezdom Bridgertona Phoebe Dyenvor, prekinuli su jer se nisu mogli često viđati zbog svojih pretrpanih rasporeda.

Pete Davidson Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia