ZA SAVRŠENE REZULTATE

Prikriva nesavršenosti, a naglašava figuru: Evo kako odabrati idealno rublje za oblikovanje tijela

15.11.2021 u 21:10

Bionic
Reading

Bilo da želite istaknuti prirodnu figuru svog tijela, bilo prikriti njezine nesavršenosti, odjeća za oblikovanje tijela u stanju je promijeniti način na koji se odijevamo

Tehnologija što se krije iza odjevnih komada za oblikovanje tijela sada dolazi u nizu opcija koje zadovoljavaju specifične potrebe tijela - od ruku, preko torza, do nogu.

Otkako je spomenutu tehnologiju upotrijebila kreatorica Spanxa Sara Blakely i postala milijarderka, odjeća za oblikovanje tijela uspjela je postati ključnim komadom u ormarima brojnih žena diljem svijeta, a nanovo ju je zahvaljujući svom brendu Skims uspjela popularizirati reality zvijezda Kim Kardashian.

Odjeća za oblikovanje prvenstveno je namijenjena poboljšavanju prirodne konture tijela, a ne i njezinom skrivanju. Cilj ove odjeće naglasiti je figuru na svim pravim mjestima i podići samopouzdanje svake žene.

Uz mnoštvo opcija koje se danas mogu izabrati postavlja se pitanje kako odabrati onu koja će najbolje odgovarati našim specifičnim potrebama.

Haljine

Ako planirate nositi pripijeni model haljine, tada je najbolji odabir shapewear komad koji pokriva cjelokupan torzo. Strukturiran poput korzeta, ali bez osjećaja zategnutosti i neugode, spomenuti tip shapewear odjeće pomoći će u oblikovanju prirodne figure i izgladiti sve neravnine oko središnjeg područja tijela.

Suknje

Modeli olovka kroja sami po sebi djeluju poput odjeće za oblikovanje tijela, naglašavajući figuru, no spojite li ih s odjećom za oblikovanje tijela u formi haljine ili minice, prikrit ćete sve nesavršenosti figure prilikom nošenja uskog modela suknje.

  • +11
Hit suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Traperice

Napravljene da se pozabave stomakom, bokovima i bedrima, kratke hlače za oblikovanje tijela činit će idealnog partnera različitim modelima traperica. Osim što će svaki dio držati pod kontrolom, istovremeno su u stanju podići stražnjicu i stisnuti područje bedara za besprijekorno oblikovan izgled figure.

  • +30
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bodiji

Posljednjih sezona svjedoci smo trenda nošenja donjeg rublja kao odjeće, a isto se može reći za pojedine shapewear komade poput bodija. Oni obgrle tijelo na pravim mjestima, naglašavaju prirodnu figuru i nerijetko predstavljaju idealan bazni komad pri slaganju stajlinga od jutra do mraka.