SASVIM ISKRENO

Natko Zrnčić Dim otkrio da mu se život u braku nije promijenio, a onda je priznao: 'Volio bih imati djecu'

17.03.2021 u 11:42

Bionic
Reading

Bivši profesionalni skijaš u kolovozu prošle godine vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom, stomatologinjom Enom Zdunić. Neobično vjenčanje održano je u Komiži na Visu, a umjesto bijele vjenčanice, mladenka je oduševila crvenom haljinom. Kako im je u braku, ali i planiraju li imati djecu, otkrio je Natko Zrnčić Dim

Prošle je godine svoju profesionalnu karijeru skijaša ostavio po strani i uhvatio se novog zanimanja - postao je trener skijanja. No, njegov poslovni put ovoga ćemo puta ostaviti po strani i fokus staviti na njegov brak sa dugogodišnjom djevojkom, stomatologinjom Enom Zdunić.

34-godišnji Natko Zrnčić Dim o svom je braku progovorio u intervjuu za Story. Kako je rekao, profesionalno skijanje mu ne nedostaje, ali zato žali za većim brojem skijaških dana 'po dubokom novonapadalom snijegu'.

U kolovozu prošle godine Natko Zrnčić Dim ozakonio je svoju vezu sa Enom, koja traje od 2004. godine. Vjenčanje je održano u Komiži na otoku Visu, a umjesto u tradicionalnoj bijeloj vjenčanici, Ena Zdunić za svoj je dan iz snova odabrala crvenu haljinu. Kako mu je u braku, sam je priznao:

'Život mi se nije nimalo promijenio. Živimo skupa kao što smo i prije braka.' Ena ga je, kaže, osvojila svojom ljepotom, pozitivnom energijom i sličnim pogledima na svijet, a potom je dodao da u njihovom odnosu tek ponekad dođe do trzavica.

Natko Zrnčić Dim Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Uglavnom među nama nema trzavica. Prije ih je bilo više, ali sad smo posložili stvari kako treba i dobro se razumijemo', rekao je bivši skijaš i dodao:

'Volio bih imati djecu. Vidjet ćemo što će nam budućnost donijeti.'