MIRO BILAN

Domaći košarkaš prebolio je koronavirus prije godinu dana, no posljedice osjeća i danas: 'Borba je stvarna, pazite se i budite snažni!'

17.03.2021 u 09:43

Bionic
Reading

Na svom Twitter profilu košarkaš talijanskog kluba Dinamo Basket Sassari, Miro Bilan, otkrio je kako i dalje osjeća posljedice koronavirusa, od kojeg je obolio prije godinu dana. Svojom je objavom pozvao ljude na oprez

To što je visok nevjerojatnih 213 centimetara i što ima 120 kilograma te je profesionalni sportaš, nije spriječilo koronavirus da napadne njegovo tijelo. Od Covida je košarkaš Dinamo Basket Sassarija sa Sardinije, obolio gotovo u prvom valu, no i godinu dana kasnije Miro Bilan osjeća posljedice svega.

'Prije točno godinu dana izgubio sam osjet mirisa, koji se ni dan danas nije vratio, kao ni osjet okusa koji je drugačiji - i godinu dana kasnije pića imaju drugačije okuse. Borba je stvarna, pazite se i budite snažni!' Poručio je to na svom Instagram profilu 31-godišnji Šibenčanin.

Miro Bilan sa suprugom Nevenom Banić Bilan i njihovim sinom, kojeg su nazvali Andre, živi na Sardiniji gdje igra za tamošnji klub.

  • +4
Miro Bilan Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL