ODLAZI LI NA ETON?

Nastavlja li princ George očevim stopama? S obitelji posjetio prestižni koledž

23.06.2023 u 15:15

Bionic
Reading

Ono što se može zaključiti iz potajice snimljene fotografije ispred prestižnog koledža Eton u Windsoru, princ George nastavlja obiteljsku tradiciju te će uskoro, baš poput oca, princa Williama, i ujaka, princa Harryja, upravo tamo nastaviti svoje školovanje

Najstariji sin princa Williama i Kate Middleton, princ George, viđen je ispred prestižnog koledža Eton u Windsoru, kako s roditeljima razgledava. Njih troje snimljeni su tijekom razgovora s dvoje djelatnika škole, u koju je budući kralj, princ William, krenuo 1995., a njegov mlađi brat, princ Harry, 1998. godine.

Devetogodišnjak je za razgledavanje svoje buduće škole odabrao par kratkih tamnoplavih hlača i svijetloplavu košulju kratkih rukava, uparivši uz to crne cipele. Pozorno je slušao što stariji pričaju, vjerojatno još uvijek nesvjestan što će ta velika promjena značiti za njegov život.

Školarina na Etonu stoji godišnje oko 53.657 eura, a isti su pohađali i bivši britanski premijeri Boris Johnson i David Cameron. Princ George će idućeg mjeseca napuniti tek 10 godina, stoga još nije vrijeme za odlazak na Eton, budući da tamo stižu dječaci tek kada navrše 13 godina, no za vjerovati je da su princ William i Kate Middleton odlučili na vrijeme sina upoznati sa školom gdje će provesti nekoliko godina.

  • +11
Trooping the Colour 2023. Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Princ George trenutno pohađa, baš poput princeze Charlotte i princa Louisa, školu Lambrook u Berkshireu. Za razliku od Williama i Harryja, kao i Georgea u budućnosti, aktualni kralj, njihov otac i djed, Charles III školovao se u škotskom internatu Gordonstounu, gdje ga je poslao otac, princ Philip, koji je i sam pohađao tu školu.

OVO ĆE BITI ZABAVNO

Princ Louis ni ovoga puta nije 'zakazao' pa je već u kočiji počeo s glupiranjima

Pogledaj galeriju

Ako je vjerovati scenama iz Netflixove hit serije 'Kruna', Charles je bio izrazito nesretan tamo, no jednostavno nije imao drugog izbora.