mario mlinarić

Naš omiljeni trener pohvalio se ljetnim ulovom

10.07.2017 u 12:07

Bionic
Reading

Nakon što je završio sve angažmane oko reality showa 'Život na vagi', odradio besplatne treninge za sve zainteresirane na zagrebačkom Jarunu, trener Mario Mlinarić vratio se u Opatiju, gdje posljednjih godina uživa u mirnom obiteljskom životu sa suprugom i dvoje djece. Koliko mu godi život uz more, Mario se pohvalio i na svom Facebook profilu

Nakon godina izbivanja, Mario Mlinarić ponovno se vratio na medijsku scenu, zahvaljujući angažmanu u RTL-ovom showu 'Život na vagi'. Zbog svog pristupa odmah je prikupio simpatije gledatelja, a da zna što radi pokazao je i organiziranjem besplatnih treninga na Jarunu, gdje su svi koji su željeli, mogli učiti od najvećih stručnjaka iz područja vezanih za vježbu i prehranu.

Kako su se kamere ugasile, temperature u živinom termometru podigle, Mario Mlinarić je krenuo put Opatije, gdje posljednjih godina živi sa svojom suprugom Bojanom, sinom Teom i kćerkom Larom. Zašto je odselio u Opatiju, otkrio je i u intervjuu za tportal, kada je na pitanje kako se snašao u tom gradu, rekao:

'Probudiš se, otvoriš prozor, razmotriš jačinu valova, udahneš morski zrak i baciš pogle na zelenilo Učke. Ovdje je moja obitelj koju obožavam i prijatelji. Što više čovjek može poželjeti?'

A da mu život u Opatiji godi i pruža puno više, pokazao je i posljednjom objavom na svom Facebook profilu. 'Kad uloviš svoj ručak', napisao je Mario Mlinarić ispod fotografije na kojoj pozira s hobotnicom, koju je ulovio. Prijatelji su ga odmah pohvalili, neki su ga zamolili da oda lokaciju na kojoj ju je pronašao, dok su mu drugi sugerirali način pripreme.