CANSU DERE

Nakon što danima nakon katastrofalnog potresa nitko nije znao je li živa, turska glumica napokon se oglasila

10.03.2023 u 15:36

Bionic
Reading

Prije nešto više od mjesec dana Tursku i Siriju pogodio je stravičan potres, nakon kojeg se zvijezda turskih sapunica Cansu Dere nikome nije javljala, zbog čega se pojavila zabrinutost da je stradala u istom

Tek je sada njezinim obožavateljima srce na mjestu. Iako je prije bila aktivna na društvenim mrežama, nakon što je Tursku i Siriju pogodio katastrofalan potres, tursku glumicu Cansu Dere na istima više nitko nije čuo ni vidio. Budući da nitko nije imao nikakve informacije o njoj, počela su nagađanja kako je zvijezda turskih sapunica stradala u potresu, u kojem su živote izgubili deseci tisuća ljudi.

Ta nagađanja su demantirana nakon što se nekoliko dana kasnije pojavila snimka na kojoj se vidi kako pomaže unesrećenima nakon potresa, no upravo zbog neaktivnosti na društvenim mrežama, strah obožavatelja i dalje je bio prisutan.

Kako bi ih smirila, Cansu Dere sada je za CNN Turk dala izjavu, te je otkrila pravi razlog svog ne pojavljivanja u javnosti. Naime, glumica je slomila petu, zbog čega se oporavljala kod kuće.

  • +12
Cansu Dere Izvor: Profimedia / Autor: Jose Oliva / Jose Oliva / Zuma Press / Profimedia

'Nije mi bila namjera nikoga zabrinuti. Nisam netko tko mnogo koristi društvene mreže. Instagram mi služi kao album u kojem dijelim svoje sretne trenutke', rekla je za CNN Turk 43-godišnja glumica.

Hrvatski je gledatelji ponajviše pamte po ulozi u turskoj seriji 'Ezel', a svjetsku slavu stekla je glavnom ulogom u hit seriji 'Sila'. Osim toga glumila je u 'Infiel', ali i Hrvatima najpoznatijoj turskoj sapunici, 'Sulejman Veličanstveni'.