LIJEPA CANSU

Fanovi mogu odahnuti: Pronađena je slavna turska glumica, najpoznatija po ulogama u serijama 'Ezel' i 'Sulejman Veličanstveni'

14.02.2023 u 20:21

Bionic
Reading

Obožavatelji poznate turske glumice Cansu Dere bili su posljednjih dana vrlo zabrinuti jer se slavnoj Turkinji, najpoznatijoj po sjajnim ulogama serijama 'Ezel' i 'Sulejman Veličanstveni' izgubio svaki trag

Razorni potres koji je pogodio Tursku odnio je veliki broj života, a mnogi su fanovi bili zabrinuti i za sudbinu lijepe brinete jer se nije oglašavala na društvenim mrežama.

Ipak, sad svi mogu konačno odahnuti jer je omiljena 42-godišnja glumica na svu sreću dobro i neozlijeđena.

Naime, turski novinar Birsen Altuntas objavio je da je Cansu živa i zdrava, te da pomaže građanima nastradalima u potresu, ali i da se njezina kuća našla u epicentru potresa, javlja Azra.ba.

Na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko videa na kojima se vidi kako Cansu Dere pomaže s brojnim ekipama onima koji su doživjeli najteže udarce u razornom potresu koji je pogodio Tursku.

  • +12
Cansu Dere Izvor: Profimedia / Autor: Jose Oliva / Jose Oliva / Zuma Press / Profimedia

Mediji navode kako je Cansu nesebično pridružila građanima i humanitarcima, kako bi pružila pomoć svima kojima može.

43-godišnja Dere rođena je u Ankari, a njezin otac emigrirao je iz Bugarske. Nakon diplome počela se baviti manekenstvom, bila je Miss Turske, a upravo ta titula otvorila joj je vrata glumačkog svijeta. Prvu ulogu dobila je 2004. u seriji 'Metropalas', a onda su se krenule nizati prilike.

Proslavila se glavnom ulogom u hit seriji 'Sila', a glumila je i u 'Sulejmanu Veličanstvenom', kao i u seriji 'Ezel'.